Α1 Αργολίδας: 6 νέα πρόσωπα μέχρι στιγμής στον Αριστέα Άργους

0
996

Αρκετές αλλαγές για την νεα χρονιά στο ρόστερ του Αριστέα Άργους, του οποίου στόχος είναι η προώθηση των παιδιών των ακαδημιών του σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

 

Αυτή την περίοδο έφυγαν ο μέσος Ροκάι και ο αριστερός μπακ Μπακατσέλος για τον Παναργειακό, ο δεξιός μπακ Αλεξανδρόπουλος για τον Ατρόμητο Παναριτίου, ο στόπερ Καραβίδας για το Ναύπλιο 2017.

Συνεχίζουν απο την άλλη οι Σουλελές, Καρατζούλης, Μπουμπάρης, Μαμμωνάς, Παντελή, Γ.Βερβενιώτης, Μποζιονέλος, Βόγκλης.

Σε αυτούς προστέθηκαν ο έμπειρος επιθετικός Δημήτρης Φουρνάρος απο τον Ατρόμητο Παναριτίου και ο Πίκος απο τον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου.

Επίσης, θα προωθηθούν απο την ακαδημία οι Δουσεμετζής, Γρίβας, Ανδρέας Κυριακόπουλος και Μοσχόγιαννης.

Τέλος, γίνονται κινήσεις για να κλείσει ακόμη ένας έμπειρος αμυντικός.

Απο κει και πέρα, υπάρχει μια εκκρεμότητα με τον τερματοφύλακα Μαυρόγιαννη, του οποίου η παραμονή εξαρτάται απο την σχολή που θα περάσει. Αν φύγει, υπάρχουν οι επιλογές του Φατούρου προερχόμενου απο την ακαδημία, του Ορφανού (χρησιμοποιήθηκε πέρυσι σε κάποια παιγνίδια) και ενδεχομένως υπάρξουν προσπάθειες για κάποια μετεγγραφή.

Πάντως, οι άνθρωποι της ομάδας δηλώνουν αισιόδοξοι, θεωρούν οτι το “βάπτισμα του πυρός” πέρυσι στην Α1 ήταν εξαιρετικά επιτυχημένο, συνεχίζουν στο ίδιο μοτίβο, δηλαδή στην προώθηση των μικρών που θα στηρίζονται στα παιγνίδια απο πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές.

Η προετοιμασία αρχίζει την Κυριακή, στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας.