Α1 Αργολίδας: Τρία νέα μέλη στο Δ.Σ- Στις 13 Αυγούστου αρχίζει η προετοιμασία του Πανναυπλιακού

0
652

Προχωρεί στην καλύτερη οργάνωση, ενόψει της συμμετοχής του στην Α1 Αργολίδας, ο Πανναυπλιακός -Ηρακλής. Στο πλαίσιο αυτό ανακοινώθηκε η είσοδος τριών μελών στο διοικητικό συμβούλιο.

 

Η σχετική ανακοίνωση-ενημέρωση, αναφέρει:

Ο ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ, στα πλαίσια της διοικητικής του ενδυνάμωσης, ανακοινώνει τη συνεργασία του και ταυτόχρονα την είσοδό τους στο Δ.Σ. των:

Γκανιά Εμμανουήλ, πρώην προέδρου του Συνδέσμου Διαιτητών Αργολίδας,

Παπαγεωργίου Γεώργιο, πρώην σύμβουλος του Πανναυπλιακού και

Σουγλέρη Παναγιώτη.

Οι αρμοδιότητες που θα αναλάβουν θα καθοριστούν στο αμέσως επόμενο Δ.Σ.”

Στις 13 αρχίζει η προετοιμασία

Με νέα της ανακοίνωση, η ομάδα ενημέρωσε κι επίσημα πως οι Βασίλης Λάσκαρης και Βασίλης Μπάρδης είναι το τεχνικό δίδυμο, ενώ η προετοιμασία αρχίζει την επόμενη εβδομάδα, την Δευτέρα 13 του μήνα, στο ΔΑΚ Ναυπλίου.

Η ανακοίνωση:

Ο ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ, μετά την άνοδό του στην Α1 κατηγορία και στα πλαίσια της ενδυνάμωσής του σε όλα τα επίπεδα (τεχνικά, αγωνιστικά, διοικητικά) ανακοινώνει κατ’αρχήν ότι στην τεχνική ηγεσία της ομάδας θα βρίσκονται ο Βασίλης Λάσκαρης και ο Βασίλης Μπάρδης, δύο παιδιά που έχουν αγωνιστεί στον Πανναυπλιακό, έχουν νιώσει το ειδικό βάρος που έχει η φανέλα του και αναλαμβάνουν εν λευκώ όλο τον αγωνιστικό προγραμματισμό της ομάδας, αφού και τη διάθεση έχουν και την απαραίτητη τεχνογνωσία”.

Η προετοιμασία θα αρχίσει στις 13/8, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18.00 στο ΔΑΚ Ναυπλίου, ενώ έχουν προγραμματιστεί και δύο φιλικά παιχνίδια εντός έδρας, με τον Άγιο Βασίλειο Κορινθίας στις 29/8 και με τον Πανθυρεατικό Άστρους στις 8/9.