Α1 Αργολίδας: Εντυπωσιακό κλείσιμο μετεγγραφών το Ναύπλιο 2017

0
1181

Εντυπωσιακό το κλείσιμο των μετεγγραφών για το Ναύπλιο 2017, που προβάλλει ως το πιο ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 Αργολίδας. Τάσος Διαμαντής και Βασίλης Δριμούρας είναι οι εν λόγω μετεγγραφές. 

 

Πιο συγκεκριμένα, στην πρώτη προπόνηση της ομάδας βρέθηκε και συμμετείχε κανονικά ο πρώτος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος Βασίλης Δριμούρας (28 γκολ)

Είχε προηγηθεί ο Τάσος Διαμαντής, που πέρυσι ήταν στην Ένωση Λέρνας.
“Μυημένος στον πρωταθλητισμό και με τεράστια εμπειρία, έρχεται να θέσει ψηλά τον πήχη του στόχου της ανόδου. Καλωσορίζουμε τον Τάσο Διαμαντή στην οικογένεια του Ναύπλιο 2017. Ο Τάσος πρόερχεται από την Ένωση Λέρνας. Καλή αγωνιστική και προσωπική χρονιά ευχόμαστε!”, αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση απόκτησης.

Όπως γίνεται φανερό με τον Διαμαντή ως αμυντικό χαφ και τον Δριμούρα στην επίθεση, καλύφθηκε κάθε κενό που μπορεί να υπήρχε στην ομάδα (να θυμίσουμε πως έχουν αποκτηθεί και οι Μίχος, Μπούκουρης, Διαμαντής (απο Αργοναύτη), Σάκουλης, Σιώτος, Μακαρατζής, Καραβίδας).

Ξεκίνησε η προετοιμασία

Ξεκίνησε και η προετοιμασία για το Ναύπλιο 2017, με στόχο την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Στη πρώτη της ομάδας βρέθηκε το διοικητικό σύμβούλιο. Στην αρχή στους παίκτες μίλησε ο προπονητής της ομάδας Χάρης Σταυρόπουλος, που τους εξήγησε το πρόγραμμα της προετοιμασίας και τι θέλει απ αυτούς και στη συνέχεια μαζί με τους δύο συνεργάτες του, Βασίλη Γεωργακόπουλο και τον Δημήτρη Νώτη, ξεκίνησαν το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας.