Γ’ Εθνική: Μια μετεγγραφή αλλά και τον χορηγό της ανακοίνωσε η Ενωση Λέρνας

0
743

Μια ακόμη μετεγγραφή ανακοίνωσε η Ένωση Λέρνας. Πρόκειται για τον αρχηγό του Πανιωνίου στην ομάδα κάτω των 20 ετών, Θωμά Αρσενίδη, ο οποίος αγωνίζεται στο κέντρο.

 

Η σχετική ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

Η διοίκηση της Ένωσής Λερνας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή. Ο Θωμάς Αρσενιαδης μέσος θα φοράει τα «γαλανόμαυρα » της ομάδας μας και θα μας ενισχύσει στην προσπάθεια που θα κάνουμε στη Γ’ Εθνική.
Ο 20χρονος Θωμάς την περσινή σεζόν αγωνιζόταν με την ομάδα των νέων του Πανιωνίου Κ20 και ήταν αρχηγός. 
Ευχόμαστε στον Θωμά καλή σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες!

Η κίνηση αυτή είναι άλλη μια στην κατεύθυνση που έχει η νεοφώτιστη ομάδα, να δώσει ευκαιρίες σε παίκτες μικρής –γενικά- ηλικίας να αγωνισθούν στην Γ’ Εθνική και να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους ή να ικανοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους.

Με την μετεγγραφή αυτή οι παίκτες της ομάδας έφθασαν τους 16, οπότε αναμένουμε και κάποιες προσθήκες ακόμη, όσο η προετοιμασία είναι σε εξέλιξη.

Χορηγός η FOODPROM Ρrovio

Η Ένωση Λέρνας προχώρησε και σε συμφωνία με χορηγό εταιρεία που θα διαφημίζεται στις φανέλες της την FOODPROM Ρrovio, με έδρα τους Μύλους.

Η σχετική ανακοίνωση:

Η Ένωση Λέρνας ανακοινώνει τη σύναψη χορηγικής συμφωνίας με την εταιρία FOODPROM Ρrovio με μακρόχρονη εμπειρία στο χώρο της ζαχαροπλαστικής, που μοιράστηκαν την αγάπη τους για το εκλεκτό, σπιτικό παγωτό και το όνειρο τους για την δημιουργία ενός ισχυρού brand. 

Με έδρα στους Μύλους των Αφοι Χρήστου και Αθανάσιου Μητσακου, η οποία θα αποτελέσει επίσημο ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ του συλλόγου για τη αγωνιστική περίοδο 2018-2019 στηρίζοντας την γαλανόμαυρη ομάδα μας. 

 Η δυναμική και οι ευρύτεροι στόχοι ανάπτυξης της FOODPROM Ρrovio ταυτίζονται με το νέο όραμα που μοιραζόμαστε στη Ένωση Λερνας και την αγωνιστική κουλτούρα .

Το λογότυπο της Ρrovio θα τοποθετηθεί στο μπροστά μέρος της γαλανομαυρης φανέλας όπως και στα διαρκείας του συλλόγου μας”.