Α1 Αργολίδας: Προπονητικό δίδυμο στον Πανναυπλιακό Μπάρδης- Λάσκαρης

0
771

Νέα δεδομένα έχουν προκύψει πλέον στον Πανναυπλιακό, μετά την άνοδο της ομάδας στην Α1 Αργολίδας.

 

Η τελευταία εξέλιξη αφορά τον προσθήκη του Βασίλη Λάσκαρη, ο οποίος θα αποτελέσει προπονητικό δίδυμο με τον Βασίλη Μπάρδη. Η κίνηση αυτή προέκυψε και απο την αναγκαιότητα να υπάρχει σε ομάδα Α1 διπλωματούχος ή πιστοποιημένος απο σεμινάρια-σχολή, προπονητής.

Πάντως, τις επόμενες ημέρες αναμένουμε και κάποιες ακόμη κινήσεις μετεγγραφών με πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές για την κατηγορία αυτή.

Να σημειώσουμε βεβαίως, πως με βάση τον αρχικό σχεδιασμό της διοίκησης για την Α2 είχαν ανακοινωθεί 23 ποδοσφαιριστές. Αυτοί ήταν:Μαχαίρας, Κοκτσίδης- Κουγιάς, Μπρέγιανος, Ευστρατιάδης, Γκραντινάρου, Ντεβές, Σταθογιαννόπουλος, Τσέλα- Μπάρδης, Αργύρης, Βαγ.Σαράντης, Κίρκος, Μουταβελής, Μάκκας, Βουρνάζος- Σάκης Σαράντης, Παπαδημητρίου, Μουταβελής, Μπέκας, Καραγκούνης, Τόσκας, Γιωργή.

Απομένει να δούμε αν θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις, γιατί οι υποχρεώσεις της Α1 είναι διαφορετικές και αν μπορούν ολοι οι προαναφερόμενοι να τις ακολουθήσουν.

Κάλεσμα Μπάρδη

 Τέλος, να προσθέσουμε, πως ο Βασίλης Μπάρδης σε προσωπική του ανάρτηση και παραθέτοντας φωτογραφίες ομάδων προηγούμενων 10ετιών, αναφέρει:

Με αυτούς μεγαλώσαμε, με αυτή την ομάδα μεγάλωσε η γενιά μου. Παρακολουθώντας αυτούς να αγωνίζονται κάθε Κυριακή μάθαμε μπάλα και είχαμε όνειρο να φορέσουμε την φανέλα της. Αυτό θέλουμε να πετύχουμε, να ξυπνήσουμε αυτό το θηρίο που λέγεται Πανναυπλιακός και να δώσουμε ελπίδα και όνειρα στα μικρά παιδάκια, όπως είχαμε κι εμείς τότε!

Σε αυτήν την προσπάθεια ο Πανναυπλιακός χρειάζεται την στήριξη όλων!