ΕΠΣΑ: Μετά τα Μέθανα και ο Κεραυνός Ιρίων είπε “όχι” στην Α1

0
795

Η “αγωνία” για το ποια ομάδα θα συμπληρώσει την Α1 της προσεχούς περιόδου συνεχίζεται.

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, μετά την μη προσέλευση του ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου να δηλώσει συμμετοχή στην Α1 (αλλά ούτε και στην Α2), η διοργανώτρια κινήθηκε στο να καλύψει την θέση με τις ομάδες που ακολουθούν στην τελική βαθμολογική κατάταξη της Α2.

Τα Μέθανα, απάντησαν αμέσως αρνητικά, μην αντέχοντας οικονομικά το βάρος.

Ακολούθησε ο Κεραυνός Ιρίων. Μετά απο μια γρήγορη διαβούλευση των μελών της διοίκησης, απάντησε κι αυτός “όχι”. Ο κύριος λόγος είναι οτι η ομάδα δεν διαθέτει γήπεδο και πρέπει να συνεχίσει να παίζει στο Δρέπανο, οπότε αυτό συνεπιφέρει και οικονομικό πρόβλημα- το οποίο μπορεί να καλύπτεται στην Α2, αλλά στην Α1 όχι. Επίσης η ομάδα έχει προχωρήσει ήδη στο σχεδιασμό της επόμενης περιόδου και οι ποδοσφαιριστές έχουν συμφωνήσει μόνο για Α2 (λόγω υποχρεώσεων).

Επόμενη κίνηση της ΕΠΣΑ είναι ο Παμμιδεατικός. Δύσκολο για την ομάδα της Αγίας Τριάδας να κάνει αυτό το μεγάλο βήμα, που σημαίνει και αντίστοιχο οικονομικό άνοιγμα.

Ακολουθεί ο Πανναυπλιακός. Εδώ, σύμφωνα με τις πλήροφορίες, το ενδεχόμενο- αν τους προταθεί- θα εξετασθεί πολύ σοβαρά. Κι αυτό επειδή έχει ουσιαστικά ολοκληρωθεί το ρόστερ και μπορεί με 2-3 προσθήκες να σταθεί αξιοπρεπέστατα και στην Α1. Αλλωστε, μην ξεχνάμε οτι και πέρυσι στόχος ήταν η άνοδος.

Τέλος, να πούμε πως αν και ο Πανναυπλιακός δεν δεχθεί- για κάποιο λόγο- υπάρχει η Θύελλα Σκαφιδακίου, η οποία δείχνει δυναμισμό μέχρι στιγμής αφου έχει κλείσει έμπειρους ποδοσφαιριστές (Κοζιώτη, Παπαϊωάννου).

Πάντως, ολα δείχνουν πως θα βρεθεί η 16η ομάδα μεχρι την Δευτέρα. Να σημειώσουμε βέβαια, πως ήδη μια ομάδα της Α2, έχει πάρει θέση στην Α1 κι αυτή είναι ο Φοίνικας Νέας Επιδαύρου, αντικαθιστώντας τον ΟΦ Ηλιοκάστρου.