Γ’ Εθνική: Ο Μαυρέας προπονητής στον Παναρκαδικό

0
499

Έκλεισε προπονητή ο Παναρκαδικός, καθώς η νέα διοίκηση συμφώνησε με τον Μεσσήνιος Αντώνη Μαυρέα.

 

Το βράδυ της Τρίτης υπήρξε συνάντηση των δύο πλευρών, εκεί ο Α.Μαυρέας πήρε τις διαβεβαιώσεις από τους διοικούντες και αναλαμβάνει το πολύ δύσκολο project που ονομάζεται Παναρκαδικός.

Να θυμίσουμε βέβαια, πως έχει διατελέσει και κατά το παρελθόν τεχνικός του «τριφυλλιού», στα μέσα της σεζόν 2010-11, όταν ανέλαβε την ομάδα της Τρίπολης για 1,5 χρόνο.

Το έργο του την ερχόμενη σεζόν είναι πολύ δύσκολο καθώς ουσιαστικά ξεκινά από το μηδέν. Οι οικονομικές δυσκολίες είναι δεδομένες ενώ ελάχιστα είναι τα δελτία που έχουν μείνει στον Παναρκαδικό…

Διοίκηση

Το απόγευμα της Δευτέρας διεξήχθη στο γήπεδο του Παναρκαδικού συνεδρίαση από τη  Συντονιστική Επιτροπή Σωτηρίας, με σκοπό τη συγκρότηση νέας Διοίκησης.

Μετά από αρκετές προσπάθειες το… νερό φαίνεται να μπαίνει στ’ αυλάκι κι αυτό γιατί μετά τη συνεδρίαση της Δευτέρας, υπάρχει πια νέα Διοίκηση. Μαζί της θα υπάρχει μια μικρή μερίδα ανθρώπων που θα συνεργαστεί με την Διοίκηση της ομάδας ώστε να συμβάλει και εκείνη στην επιβίωση της ομάδας.

Αναλυτικά τα ονόματα των μελών της Διοίκησης σωτηρίας του Παναρκαδικού: Γ. Τσακωτός, Θεόδ. Κουτσανδρέας, Στ. Λουμπαρδιάς, Γ. Μουλόπουλος, Βασ. Κωστόπουλος, Τριαντ. Σωτηρόπουλος, Δημ. Τζαννής, Ιωάννης Αγγελάκος, Κων. Νακόπουλος.