Χρ.Πούλος: Φεύγω σαν φίλος απο τον Αργοναύτη

0
913

Ο Χρήστος Πούλος δεν θα αναλάβει εκ νέου τον Αργοναύτη Νέας Κίου, παρά τις περί του αντιθέτου πληροφορίες.

 

Η αλήθεια είναι πως η νεα διοίκηση επιθυμούσε διακαώς την παραμονή του συγκεκριμένου προπονητή στον πάγκο της ομάδας, αλλά όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος , με δηλώσεις του, οι δρόμοι τους χωρίζουν. Οι δυο πλευρές είχαν συνεχές επαφές τις τελευταίες ημέρες, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Ο ίδιος ο Χρ.Πούλος, δήλωσε σήμερα: Θα ήθελα θα εκφράσω τις ευχαριστίες μου στην προηγούμενη και στην τωρινή διοίκηση του συλλόγου για την τιμή που μου έκαναν να ηγηθώ την προηγούμενη σεζόν και την πρόταση να συνεχίσω και την φετινή χρονιά.

Τη χρονική αυτή στιγμή όμως, μου είναι δύσκολο έως ακατόρθωτο- και για οικογενειακούς λόγους- να αναλάβω να μοντάρω μέσα σε λίγους μήνες και πάντα κάτω υπο δύσκολες προϋποθέσεις και συνθήκες, τον ίδιο σύλλογο.

Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου και τους ποδοσφαιριστές για τη συνεργασία αυτών των ετών ώστε να έρθουν αυτές οι επιτυχίες για το σύλλογο.

Επίσης τον κόσμο της Νέας Κίου, για την αγάπη και το σεβασμό στο πρόσωπό μου.

Εύχομαι στο σύλλογο γρήγορα να βρει τον δρόμο του, κάτι που νομίζω οτι θα γίνει. Απο τη μεριά μου θα προσπαθήσω να είμαι κοντά και αν μπορώ να βοηθήσω με έργα και όχι με λόγια.

Τελειώνοντας, αν κάποιους στενοχώρησα ή δυσαρέστησα, να ξέρουν οτι δεν ήταν στις προθέσεις μου κάτι τέτοιο.

Τους ευχαριστώ για όλα”.