Ο Φοίνικας Ν.Επιδαύρου στην Α1 Αργολίδας, ο ΟΦ Ηλιοκάστρου στην Α2, ο ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου πουθενά;

0
774

Χθες το μεσημέρι εξέπνευσε η προθεσμία που είχαν οι ομάδες της Α1 και Α2 Αργολίδας να δηλώσουν συμμετοχή στα πρωταθλήματα όπου είχαν το δικαίωμα να αγωνισθούν.

 

Όπως αναμενόταν, προβλήματα εμφανίσθηκαν.

Πρώτα απ’ όλα να πούμε οτι επιβεβαιώθηκαν όλα τα ρεπορτάζ που ενημέρωναν ότι ο ΟΦ Ηλιοκάστρου αδυνατεί να κατέβει στην Α1 και θα δηλώσει συμμετοχή στην Α2.

Επίσης, ότι ο Φοίνικας Νέας Επιδαύρου, ως πρώτος επιλαχών, ήταν σε ετοιμότητα και μόλις κλήθηκε, κάλυψε την κενή θέση στην Α1.

Δήλωση συμμετοχής κατέθεσε και ο Ασκληπιός, αν και ουσιαστικά δεν έχει διοίκηση.

Όμως, ούτε χθες, ούτε και μέχρι σήμερα το μεσημέρι δήλωσε συμμετοχή ο ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου. Είναι γνωστά τα προβλήματα της πάλαι ποτέ διεκδικήτριας του πρωταθλήματος, ο καιρός πέρασε και στην ομάδα δεν υπάρχει διοίκηση, οι περισσότεροι παίκτες έχουν φύγει. Ωστόσο υπήρχε η πεποίθηση ότι θα δηλωνόταν στην Α1 με την ελπίδα ότι το επόμενο διάστημα θα βρισκόταν μια κάποια λύση- έστω ανάγκης. Η ΕΠΣΑ, προσπαθώντας να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια, έδωσε παράταση στις δηλώσεις συμμετοχής μέχρι σήμερα το απόγευμα, οπότε σε λίγες ώρες θα ξέρουμε αν θα υπάρξει κι άλλο κενό στην Α1.

Αν τελικά συμβεί αυτό, η ΕΠΣΑ τις επόμενες ημέρες πρέπει να απευθύνει πρόσκληση στους επιλαχόντες που είναι κατα σειρά: Μέθανα, Κεραυνός Ιρίων, Παμμιδεατικός, Πανναυπλιακός και Θύελλα Σκαφιδακίου. Με δεδομένο ότι και πέρυσι Μέθανα και Κεραυνός Ιρίων αρνήθηκαν την θέση, λογικά θα περάσουμε στους υπόλοιπους.

Να σημειωθεί πως δεν έχει δηλώσει συμμετοχή στην Α2 ο Κλέωνας Επιδαύρου, αφού η διοίκηση του σωματείου αποφάσισε να αποδεσμεύσει το ποδοσφαιρικό τμήμα και να παραμείνει αμιγώς πολιτιστικό. Οπότε λογικά, κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές του θα μετακινηθούν στον Ασκληπιό- αλλά κι εκεί η κατάσταση είναι ρευστή, αφού όπως προαναφέραμε, δήλωσε μεν συμμετοχή, αλλά διοίκηση ακόμη δεν υπάρχει…