Α1 Αργολίδας: Ιδιαίτερα ενισχυμένος φέτος ο Αστέρας Δρεπανιακός

0
1058

Στις 13 Αυγούστου ξεκινά προετοιμασία ο Αστέρας Δρεπανιακός, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει μπει δυνατά στο μετεγγραφικό παζάρι κι έχει αποκτήσει αξιόλογους ποδοσφαιριστές, κάποιοι από τους οποίους πολύ έμπειροι.

 

Την προηγούμενη Παρασκευή έγινε η πρώτη συγκέντρωση των παικτών τη ομάδας, στους οποίους μίλησε ο Κίκιλης και τους έδωσε κάποιες οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσουν σε αυτό το μεταβατικό διάστημα.

Στη συγκέντρωση αυτή βρέθηκαν οι νεοαποκτηθέντες:

Δημήτρης Σοροβίγκας (γεν.2001) από Ατρόμητο Παναρητίου

Γιάννης και Δημοσθένης Αραμπός (γεν.1993 και 1997 αντίστοιχα) από Διοβουνιώτη

Βασίλης Βερβενιώτης (γεν.1997) από τον Αργοναύτη

Χριστόφορος Γεώργας (γεν.1994) από Ένωση Λέρνας

Γιάννης Δήμας (γεν.1991) από ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου.

Να θυμίσουμε πως είχε προηγηθεί όλων η ανακοίνωση απόκτησης του επιθετικού Κώστα Βλάχου από την Θύελλα Λιμνών.

Από τους ποδοσφαιριστές που ήταν πέρυσι στην ομάδα, έφυγαν οι Γ.Ρεβίθης (για Πανασιναϊκό), Παπαϊωάννου (για Θύελλα Σκαφιδακίου), ενώ σε εκκρεμότητα είναι ο τερματοφύλακας Πλατής και ο Δημ.Μανιάτης. Από την άλλη, συνεχίζουν οι Γκιαούρης, Σπύρος και Παναγ.Μανδύλης, Μαούρης, Χριστόπουλος.

Από ολα τα παραπάνω συνάγεται, πως η διοίκηση είναι αποφασισμένη φέτος να “κτυπήσει” μια καλή θέση ψηλά στην βαθμολογία και διαπιστώνεται η ιδιαίτερη ενίσχυση στην μεσοεπιθετική γραμμή, μιας και πέρυσι είχε πρόβλημα δημιουργίας φάσεων και σκοραρίσματος.