Α1 Αργολίδας: Ακόμη και να δηλώσει συμμετοχή, θα κατέβει ο Ασκληπιός;

0
538

Αύριο Τρίτη 31 Ιουλίου, λήγει η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής στα πρωταθλήματα της Α1 και της Α2 Αργολίδας, όπως και του κυπέλλου.

 

Μια σχετική αγωνία υπάρχει, για το αν θα δηλώσουν και οι 16 ομάδες που έχουν το δικαίωμα να αγωνισθούν στην Α1.

Μια απο τις τρεις ομάδες με το μεγάλο πρόβλημα είναι ο Ασκληπιός.

Είναι γνωστό πόσο δύσκολα συγκροτήθηκε πέρυσι ομάδα την τελευταία στιγμή και μπήκε στο πρωτάθλημα. Ομως, αυτή τη στιγμή η κατάσταση είναι στο ίδιο σημείο που ήταν τέτοιο καιρό πέρυσι. Μόνο που, δεν είναι δυνατόν ο ίδιος-ένας- άνθρωπος να τα βγάλει πέρα και δεύτερη χρονιά σηκώνοντας ολο το βάρος.

Κάποιες προσπάθειες να βρεθούν άτομα να συγκροτήσουν διοικητικό συμβούλιο έγιναν, αποτέλεσμα δεν προέκυψε. Μια συγκεκριμένη ήταν προ ημερών, για συνεργασία με τον Κλέωνα, στον οποίο το δ.σ. έχει αποφασίσει να απαγκιστρώσει το ποδοσφαιρικό τμήμα (συμμετέχει στην Α2) και να συνεχίσει μόνο με το πολιτιστικό τμήμα και τις ακαδημίες. Αλλά ούτε κι εκεί υπήρξε εξέλιξη, πόσο μάλλον που ο Ασκληπιός δεν έχει και διοίκηση!

Κατά τις πληροφορίες, ο πρόεδρος της ομάδας Λευτέρης Λαλιώτης, δήλωσε στον δήμαρχο Επιδαύρου, πως όποιος θέλει τα έγγραφα της ομάδας να πάει να τα παραλάβει απο το γραφείο του…

Είναι πιθανόν σήμερα-αύριο, να καταβληθεί το παράβολο και να δηλωθεί η ομάδα στην Α1, με την ελπίδα οτι μπορεί το επόμενο διάστημα κάτι να γίνει. Πάντως, αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι πιο κοντά στην διάλυση απο ποτέ. Ιδωμεν!