Γ’ Εθνική: Κάπλατζη, Σελλή και Κόφι ανακοίνωσε η Ένωση Λέρνας

0
766

Σε τρεις μεταγραφές προχώρησε η νεοφώτιστη στην Γ’ Εθνική Ένωση Λέρνας. Πρόκειται για τους Χρήστο Κάπλατζη και Σελλή, που αγωνίζονται στην άμυνα και τον Γκανέζο 19χρονο επιθετικό Κόφι, προερχόμενο από την ΑΕΚ.  

 

Οι ανακοινώσεις της ομάδας της Αργολίδας:

  • H διοίκηση της Ένωσης Λέρνας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή. Ο Χρήστος Κάπλατζης θα φοράει τα «γαλανόλευκα » της ομάδας μας και θα μας ενισχύσει στην προσπάθεια που θα κάνουμε στη Γ’ Εθνική.
    Ο Χρήστος είναι στόπερ έμπειρος και την περσινή σεζόν αγωνιζόταν με τη φανέλα του Αργοναύτη Νέας Κίου μέχρι πρότινος ήταν και αρχηγός με πολλές συμμέτοχες στην Γ’ Εθνική . Τα προηγούμενα χρόνια αγωνιζόταν με τις φανέλες του Ερμή Κιβερίου και Πανναυπλιακού (και με τις δυο ομάδες στην Γ Εθνική).

 

  • Η διοίκηση της Ένωσης Λέρνας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή. Ο Γιώργος Σελλής θα φοράει τα «γαλανόλευκα» της ομάδας μας και θα μας ενισχύσει στην προσπάθεια που θα κάνουμε στη Γ’ Εθνική.
    Ο 28χρονος Γιώργος είναι στόπερ, έμπειρος, με πολλές συμμέτοχες στην Γ Εθνική, την περσινή σεζόν αγωνιζόταν με τη φανέλα του Ερμή Κιβερίου και ήταν αρχηγός.

 

 

 

  • Η διοίκηση της Ένωσης Λέρνας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή. Ο Γιάντομ Κόφι, ο Γκανέζος επιθετικός θα φοράει τα «Γαλανόλευκα » της ομάδας μας και θα μας ενισχύσει στην προσπάθεια που θα κάνουμε στη Γ’ Εθνική.
    Ο 19χρονος Κόφι την περσινή σεζόν αγωνιζόταν με την ομάδα των νέων της ΑΕΚ. κ20

Ευχόμαστε και στους τρεις καλή σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες!!!”.

Να θυμίσουμε πως οι παίκτες που έχουν ανακοινωθεί έφθασαν τους τέσσερις, καθώς έχει προηγηθεί η απόκτηση του Χρήστου Φλεβάρη.