Παρελθόν από τον Αργοναύτη Ν. Κίου ο Χρ.Κάπλατζης

0
483

Με ανάρτησή του, στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Χρήστος Κάπλατζης ενημερώνει οτι αποχωρεί απο τον Αργοναύτη Νέας Κίου, την ομάδα που μεγάλωσε ποδοσφαιρικά. Το συγκινητικό μήνυμά του μάλιστα τελειώνει με την υπόσχεση οτι θα επιστρέψει κάποια στιγμή. 

 

Η ανάρτηση του νεαρού μεσοαμυντικού:

Μετά από Χρόνια μεγάλης προσπάθειας και τρομερής αφοσίωσης στην ομάδα που αγάπησα όσο καμία άλλη και μεγάλωσα ποδοσφαιρικά ήρθε η ώρα να αποχωριστώ την ποδοσφαιρική ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ_ΜΟΥ….!!!!

Μεγάλωσα έμαθα και έζησα σχεδόν τα πάντα με αυτήν την ομάδα!!!! Χρόνια που έδωσα τα πάντα για να κάνω τον ΑΡΓΟΝΑΥΤΗ_ΜΑΣ να πρωταγωνιστισει ξανά και να φτάσει εκεί που του αξίζει, Χρόνια δυσκολα αλλά με πολύ όμορφες αναμνήσεις που δεν θα ξεχαστούν πότε!!!

Νιώθω ευλογημένος που υπήρξα μέλος αυτού του τεράστιου και περήφανου ιστορικού σωματείου και που δούλεψα με υπέροχους ανθρώπους όλα αυτά τα χρόνια. Νιώθω σεβασμό και απεριόριστη εκτίμηση προς όλους ξεχωριστά που στάθηκαν στο πλευρό μου από την πρώτη στιγμή που ξαναπάτησα το πόδι μου σε αυτή την ομάδα.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου σε όλους για την άψογη συνεργασία και οργάνωση,στον κόσμο που ήταν πάντα στο πλευρό μας αλλά και την αναγνώριση προς στο πρόσωπο μου κάνοντας με αρχηγό !!!!!

Εύχομαι καλή συνέχεια στην επόμενη σεζόν με μια επιτυχημένη χρονιά. Δεν θα πω αντίο καθώς με τον ένα η τον άλλο τρόπο, παικτικό η όχι,οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν σίγουρα!!!!!

Έτσι κι αλλιώς…..ΠΑΝΤΑ_ΟΛΟΙ_ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ_ΣΠΙΤΙ_ΤΟΥΣ