Σωστή λειτουργία, δικά του παιδιά, ελκυστική ομάδα και πρωταθλητισμός οι στόχοι του Παναργειακού

0
1037

Στην αίθουσα “Μέγας Αλέξανδρος” πραγματοποιήθηκε απόψε η παρουσίαση της νέας ομάδας του Παναργειακού, όπου παραβρέθηκε πολύς κόσμος.
Παρόντες ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος, αντιδήμαρχοι και δήμοτικοί σύμβουλοι, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Τάσος Χειβιδόπουλος,  ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Αργολίδας κ.Βασίλης Σιδέρης, πρόεδροι νομικών προσώπων του δήμου.

 

Στην εκδήλωση κρατήθηκε 1’ σιγή, στη μνήμη των θυμάτων της πρόσφατης καταστροφής στην Αττική.

Η εκδήλωση άρχισε με χαιρετισμό του κ.Καμπόσου και του προέδρου της Ε.Π.Σ. Αργολίδας κ.Σιδέρη.

Ο Δ.Καμπόσος, αναφέρθηκε στις δυνατότητες της ομάδας και μεταξύ άλλων πως είναι πολύ κοντά στο να κλείσει συμφωνία χρηματοδότησης με επενδυτές απο την Κίνα. Μάλιστα τις επόμενες ημέρες θα βρεθεί στο Χονγκ Κονγκ για το λόγο αυτό. Οπως είπε, στο πλαίσιο της μεγάλης επένδυσης που ετοιμάζουν στην Αργολίδα έχουν αγοράσει ήδη έκταση 400 στρ. και απομένουν άλλα 200 στρ.

Σημείωσε ακόμη, πως δεν έχει καμία σημασία αν ο πρόεδρος του Παναργειακού είναι απο το Κιβέρι, το Άργος ή την Προσύμνη. Ολες αυτές οι περιοχές είναι δήμος Αργους-Μυκηνών.

Τόνισε πως γίνεται προσπάθεια η ομάδα να απαρτίζεται απο όσο περισσότερους ντόπιους είναι δυνατόν, γιατί “αυτούς θα αντικρύσουμε την επόμενη ημέρα, αυτοί θα πονέσουν την φανέλα, οι ξένοι έρχονται και φεύγουν”.

Ο Βασ.Σιδέρης αναφέρθηκε περισσότερο στον θεσμό του κυπέλλου και με το νεο τρόπο που θα γίνει.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος της ομάδας κ.Αντώνης Λυμπέρης, ο οποίος μίλησε για τους στόχους και έκανε κάλεσμα σε όλο τον κόσμο, να αγκαλιάσει αυτή την νέα προσπάθεια. Πιο συγκεκριμένα, είπε ο κ. Λυμπέρης:

“Αφού σας καλησπερίσω και σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας εδώ απόψε θα ήθελα να εκφράσω την βαθιά μου θλίψη για τις απώλειες των συνανθρώπων μας και να ευχηθώ στις οικογένειες τους να βρουν δύναμη και κουράγιο για να αντέξουν τον πόνο τους.

Η σημερινή βραδιά είναι ιδιαίτερη για την οικογένεια του Παναργειακού μας , αφού ουσιαστικά είναι η πρώτη επαφή της διοίκησης μας με τον κόσμο της πόλης και της ομάδας μας, με τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές μας.

Ο Παναργειακός είναι μεγάλη ομάδα και είναι τιμή μας που τον διοικούμε. Σαν νέα διοίκηση θέσαμε από την αρχή στόχους. Στόχους με όραμα που γι αυτούς αυτούς θα δουλεύουμε και θα προσπαθούμε στην καθημερινότητα μας.

Μεγάλος μας στόχος είναι να οργανώσουμε το ποδοσφαιρικό τμήμα και ότι έχει σχέση με την σωστή λειτουργία αυτού.

Να δημιουργηθεί μία ομάδα με πολλά ντόπια παιδιά που θα θέλουν να φορέσουν την φανέλα του μεγάλου Παναργειακού και με ξένους ποδοσφαιριστές που θα τιμούν και θα δίνουν τα πάντα για το καλό της ομάδας μας. Μία ομάδα ελκυστική που θα μπορέσει να φέρει  τον κόσμο μας στο πανέμορφο γήπεδο μας. Μία ομάδα που θα κάνει πρωταθλητισμό και θα διεκδικεί τα καλύτερα σε κάθε αγωνιστική.

Στόχος μας να επενδύσουμε στην δημιουργία ακαδημίας Παναργειακού. Να δώσουμε θέσεις εργασίας σε αυτήν. Να έχει η ομάδα και δικά της παιδιά που θα αποτελούν τους μελλοντικούς της ποδοσφαιριστές. Να υπάρχει αύριο αλλά και μεθαύριο για τον Παναργειακό.

Καλώ τοπικούς φορείς, φιλάθλους, επιχειρηματίες της Αργολίδας, οικογένειες , παλιούς παράγοντες , παλαίμαχους ποδοσφαιριστές , ανθρώπους που έχουν υπηρετήσει τον Παναργειακό από άλλα πόστα , μέσα μαζικής ενημέρωσης, να σταθείτε όλοι κοντά μας γιατί σας θέλουμε μαζί μας στο ταξίδι που ξεκινάει σήμερα. Γιατί όλοι μπορείτε.

Θέλω να σας πω ότι ο Παναργειακός ανήκει σε όλους μας και μόνο όλοι μαζί με πίστη, υπομονή και επιμονή μπορούμε να πετύχουμε”.

Τέλος, το λόγο πήρε ο γενικός διευθυντής της ομάδας Γιώργος Διαμαντής που παρουσίασε το νέο εισιτήριο διαρκείας για το 2018-2019, την συνεργασία με διαφημιστικό γραφείο και το χώρο που θα στεγάζονται προσεχώς οι ακαδημίες του Παναργειακού.

Η εκδήλωση έκλεισε με την παρουσίαση της νέας φανέλας και την συνεργασία με την εταιρία αθλητικής ένδυσης GIVOVA.