Δεν θα δηλώσει συμμετοχή στην Α1 Αργολίδας ο Ο.Φ.Ηλιοκάστρου

0
920

Ο Ο.Φ. Ηλιοκάστρου είναι η πρώτη ομάδα που αποφάσισε να μην συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α1 Αργολίδας, αν και κέρδισε αυτό το δικαίωμα αγωνιζόμενη στο περσινό πρωτάθλημα της Α2.

 

Οι δυσκολίες είχαν γίνει γνωστές, σχεδόν με την λήξη του πρωταθλήματος και ο προβληματισμός είχε εκφρασθεί και κατά την απονομή του κυπέλλου και των μεταλλίων.

Το Ηλιόκαστρο έχει μεν, ενα καινούριο γήπεδο, είναι όμως ενα μικρό χωριό, αρκετοί ποδοσφαιριστές προέρχονται απο γειτονικές περιοχές, κάποιοι δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν στις αυξημένες υποχρεώσεις της Α1, επιπλέον χρήματα χρειαζόταν η διοίκηση για κάποιες ενισχύσεις, αλλά και τα έξοδα λειτουργίας.

Οσες προσπάθειες κι αν κατεβλήθησαν αυτούς τους δυο περίπου μήνες, δεν βρέθηκε λύση, οπότε οι υπεύθυνοι της ομάδας αποφάσισαν να μην δηλώσουν συμμετοχή στο προσεχές πρωτάθλημα της Α1, αλλά σε αυτό της Α2.

Η σχετική δήλωση αναμένεται να κατατεθεί στα γραφεία της ΕΠΣΑ έως το τέλος της εβδομάδας, οπότε αμέσως μετά η Ενωση θα κινήσει τις διαδικασίες για να βρεθεί η 16η ομάδα να συμπληρώσει την Α1. Σύμφωνα με την περσινή βαθμολογική κατάταξη, ο Φοίνικας Νέας Επιδαύρου είναι πρώτος επιλαχών, οπότε αυτός θα κληθεί να απαντήσει αν δέχεται να καταλάβει την κενή θέση.

Σύμφωνα με τις τοποθετήσεις των υπευθύνων του Φοίνικα- το προηγούμενο χρονικό διάστημα-, η ομάδα θέλει και μπορεί να κατέβει στην Α1 και μάλιστα έχει προχωρήσει και σε κάποια προεργασία. Τώρα θα κληθεί λοιπόν, επι της ουσίας, να απαντήσει αν θα είναι η 16η ομάδα της Α1 Αργολίδας.