Α1 Αργολίδας: Ανακοίνωσε το ρόστερ του ο Πανασιναϊκός

0
532

Με μια συγκεντρωτική ανακοίνωση, ο Πανασιναϊκός ενημέρωσε για τις δυο μεταγραφές που ολοκλήρωσε και στην συνέχεια προχώρησε στην παράθεση των ονομάτων των παικτών που αποτελούν το ρόστερ της νέας περιόδου.

 

Η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. του Πανασιναϊκού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Ρεβύθη Γιώργο και Νικολάου Βαγγέλη. Ο πρώτος προέρχεται από τον Αστέρα Δρεπανιακό και αγωνίζεται ως αμυντικός αλλά και αμυντικός μέσος ενώ ο δεύτερος είναι επιθετικός και πέρυσι φορούσε τη φανέλα του Πανναυπλιακού.

Τους καλοσωρίζουμε στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!”.

Στην συνέχεια αναφέρει:

Παράλληλα, η διοίκηση εξασφάλισε την παραμονή σχεδόν όλων των ποδοσφαιριστών του υπάρχοντος ρόστερ. Συγκεκριμένα, στον Πανασιναϊκό θα αγωνίζονται και για την επόμενη χρονιά οι:

Τσακάλης Πέτρος, Πιτσάς Γιώργος, Καββεζός Δημήτρης, Γιάνσεν Στέφανος, Τεμέλκοφ Τόνυ, Μπέλμπα Κλόντι, Ταμπάκης Τάσος, Ταμπάκης Γιώργος, Τοπάλη Χρήστος, Παπασαραντόπουλος Γιώργος, Ρέζντα Γιουλιάνο, Κωστόπουλος Γιάννης, Μπέλμπα Αλούς, Κονίδας Νίκος καθώς και οι “μικροί” Μπιτινής Γιώργος, Δεληγιάννης Στέλιος και Σαγκιώτης Κυριάκος.
Καλή αγωνιστική σεζόν σε όλους!

Βοήθεια στους πληγέντες

Η ομάδα της Ασίνης προχώρησε και σε μια κίνηση ανθρωπιάς, προσφέροντας τα μισά καθαρά έσοδα απο την συναυλία που έχει προγραμματίσει με τους “Ονιράμα”, να διατεθούν σε όσους επλήγησαν απο τις πρόσφατες πυρκαγιές στην Ατρτική.

Η σχετική ανακοίνωση:

Συναισθανόμενοι τον πόνο των συνανθρώπων μας μετά τις φονικές πυρκαγιές, ας βοηθήσουμε όλοι όπως μπορούμε αυτούς που μετρούν ακόμα τις πληγές τους…
Ο Πανασιναϊκός Γ.Σ. ανακοινώνει ότι τα μισά από τα καθαρά έσοδα που θα προκύψουν από τη συναυλία των Ονιράμα στο Ναύπλιο το Σάββατο, 28 Ιουλίου θα διατεθούν για την ανακούφιση των πληγέντων από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική.