Γ’ Εθνική: Την Τετάρτη 25/7 η παρουσίαση του Παναργειακού

0
644

Την προσεχή Τετάρτη το βράδυ (8μμ), στην αίθουσα “Μέγας Αλέξανδρος” στο Άργος η παρουσίαση του νέου Παναργειακού, με τους νέους ποδοσφαιριστές, τις εμφανίσιες, τα διαρκείας.

 

Το ρόστερ πάντως, ενδέχεται να μην έχει συμπληρωθεί, αφού σκοπός είναι να μείνουν δυο θέσεις επιθετικών, που θα καλυφθούν αργότερα, με την προϋπόθεση ότι θα προκύψει κάτι καλό.

Πάντως, ίσως και αύριο ανακοινωθούν τρεις παίκτες που έμειναν ελεύθεροι από τον Παναρκαδικό (ακούγονται τα ονόματα των στόπερ Κυριακόπουλου, του αριστερού μπακ Μπούτα και του επιθετικού Καδά).

Υπάρχει ανοικτό το ενδεχόμενο να έρθουν αργότερα κι από τον Αστέρα Τρίπολης ένας-δυο παίκτες που δεν θα τους κρατήσουν στην επαγγελματική ομάδα.

Από κει και μετά, θα αποκτηθούν και κάποιοι μικροί ακόμη, ώστε το ρόστερ συνολικά να φθάσει του 25 ποδοσφαιριστές.

Συνολικά με τους τρεις που θα ανακοινωθούν αύριο το δυναμικό φθάνει τους 18 ποδοσφαιριστές, συν 3-4 μικρούς και όπως προαναφέραμε θα μείνουν ανοικτές δυο με τρεις θέσεις επιθετικών για αργότερα.

Επανερχόμενοι στα της προετοιμασίας τώρα, την Πέμπτη η ομάδα θα συγκεντρωθεί στο ΔΑΚ Άργους για τις απαραίτητες εξετάσεις, Παρασκευή-Σάββατο προπονήσεις, Κυριακή ρεπό κι από την Δευτέρα 30 Ιουλίου αρχίζει κανονικά η προετοιμασία.