Γ’ Εθνική: Εξακολουθεί να κινείται “πίσω από τα φώτα” η Ένωση Λέρνας

0
866

Οι προσπάθειες της διοίκησης της Ένωσης Λέρνας για συγκρότηση του ρόστερ συνεχίζονται, χωρίς να έχει προχωρήσει ακόμη σε κάποια συγκεκριμένη ανακοίνωση. Σχεδόν ένα μήνα, μετά την πρόσληψη του Χρήστου Λιόση και του συνεργάτη του Γιάννη Διάκου, η νεοφώτιστη ομάδα στην Γ’ Εθνική, κρατά κλειστά τα …χαρτιά της!

 

Όπως έχει γίνει γνωστό από …σπόντες (!), έχουν αποκτηθεί οι Ταραντίλης και Σωτήρης Παπαγεωργόπουλος από τον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου, ο Παπουτσής από τον Παναργειακό και πρόσφατα ο τερματοφύλακας Άντι Μπραϊμλάρι από τον Αργοναύτη.

Τώρα, από όσους ήταν πέρυσι στην ομάδα, γνωρίζουμε ότι έχουν αποχωρήσει οι Πίτρης, Αντωνιάδης, τα αδέλφια Σαλαπάτα, ο Γεώργας και ο Βαρβουλέτος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Αρδάμης δεν μπορεί να ακολουθήσει τις υποχρεώσεις της Γ’ Εθνικής και άρα μένει μόνο ο επιθετικός Κολιόπουλος ο οποίος μάλλον θα μείνει.

Σε εκρεμότητα είναι και το ζήτημα του Κατσαούνη, αφού οι δυο πλευρές δεν συμφωνούν στο οικονομικό. Άλλωστε, το ότι αποκτήθηκε ο Μπραϊμλάρι ίσως σημαίνει πως δεν θα συνεχίσει ο Κατσαούνης.

Και με δεδομένο ότι η Ένωση είχε πέρυσι ένα πολύ μικρό ρόστερ, γίνεται φανερό ότι απαιτείται εντατικοποίηση των προσπαθειών, ώστε να εξασφαλιστεί ικανός αριθμός ποδοσφαιριστών για να ξεκινήσει την προετοιμασία. Η διοίκηση έχει κάνει προτάσεις σε πολλούς ντόπιους ποδοσφαιριστές που θα ήθελαν να δοκιμάσουν στην Γ’ Εθνική, αλλά δεν έχει προχωρήσει σε συμφωνίες με τους περισσότερους. Άλλωστε και ο Παναργειακός “αλιεύει” στα ίδια νερά κι έχει αποκτήσει κι αυτός αρκετούς ντόπιους.

Από κει και μετά, κοιτάζει για ενίσχυση εκτός νομού και επειδή τα οικονομικά είναι συγκεκριμένα, όλα δείχνουν πως θα πάει σε επιλογές παικτών που θέλουν να πρωτοεμφανισθούν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Άρα θα πάει σε δοκιμές νεαρών ποδοσφαιριστών (άλλωστε είναι γνωστό ότι πρώην συμπαίκτης του Λιόση, Αργείος, είναι μάνατζερ και έχει φέρει στο παρελθόν και στον Παναργειακό παίκτες).