Α2 Αργολίδας: Επέστρεψε ο Μπαλής στον Εθνικό Τολού

0
583

Την νέα περίοδο σχεδιάζουν στον Εθνικό Τολού και ήδη έχουμε μια επιστροφή. Τον Κορίνθιο Κώστα Μπαλή, ο οποίος συμφώνησε , βρέθηκε στο γραφείο του προέδρου Τάσου Ντίνη και υπέγραψε το νέο δελτίο του.

 

Δεν αποκλείεται δε, να επιστρέψει στην ενεργό δράση και ο Γιώργος Βορινιώτης, ο οποίος πρόσφατα ήταν στην σχολή προπονητών που διοργάνωσε η ΕΠΣ Αργολίδας.
Και οι δυο είχαν αγωνισθεί με τα χρώματα του Εθνικού, την τελευταία χρονιά που η ομάδα αγωνίσθηκε στην Α1 Αργολίδας (από όπου αποχώρησε οικειοθελώς και αγωνίσθηκε στην Α2, με στόχο να στηριχθεί σε όσο περισσότερα παιδιά μπορούσε, από το Τολό).
Ο Παναγιώτης Παπαγεωργόπουλος παραμένει στον πάγκο, αλλά προς τον παρόν δεν μπορεί να αγωνίζεται συγχρόνως , αφού βρίσκεται σε περίοδο αποκατάστασης μετά την επέμβαση χιαστού στην οποία υποβλήθηκε πριν περίπου 3 μήνες.

Από κει και πέρα, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη αν και πόσοι θα μείνουν στην ομάδα από όσους ήταν πέρυσι. Πάντως, γίνονται προσπάθειες να αποκτηθούν ένας- δυο ακόμη ποδοσφαιριστές σε κομβικές θέσεις, με στόχο την νέα περίοδο ο Εθνικός να πραγματοποιήσει μια πολύ καλή πορεία.