Πανναυπλιακός: Παραίτηση και επιστολή από τον Γιώργο Κανούση

0
688

Όπως έχει αποδειχτεί ειδικά τον τελευταίο καιρό τα προβλήματα στις ομάδες δεν έχουν να κάνουν μόνο με το αγωνιστικό μέρος και τους παίκτες, αλλά και με τα διοικητικά και τους παράγοντες.

Μια παραίτηση που έπεσε τις τελευταίες ημέρες είναι αυτή του Γενικού Αρχηγού του Πανναυπλιακού Γιώργου Κανούση, ο οποίος σε επιστολή που μας κοινοποίησε αναφέρει τα ακόλουθα:

Αγαπητοί Φίλοι

Με την παρούσα  επιστολή επιθυμώ να σας ανακοινώσω την παραίτηση μου από το Δ.Σ του Πανναυπλιακού.

Είχα την μεγάλη τιμή να υπηρετήσω τα δύο τελευταία χρόνια από τη θέση του Γενικού Αρχηγού αυτό το ένδοξο και μεγάλο Σωματείο. Δυστυχώς όμως στο αγωνιστικό μέρος η εικόνα που παρουσίασε η ομάδα δεν ήταν αντάξια της ιστορίας της..

Δεν είναι όμως του παρόντος να ειπωθούν οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση.

Αναμφίβολα και υπάρχουν ευθύνες. Ο καθένας μας ας αναλογιστεί το μέγεθος της ευθύνης που  του αναλογεί.

Ευελπιστώ ότι αυτές τις δύσκολες στιγμές να τελειώσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα και η ιστορική και μεγάλη αυτή ομάδα να βρει τον δρόμο της και να επανέλθει στις επιτυχίες έτσι ώστε όλοι μας που αγαπάμε και πονάμε τον Πανναυπλιακό να νιώσουμε ξανά υπερήφανοι.

Ειλικρινά και μέσα από την καρδιά μου ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους ποδοσφαιριστές και προπονητές για την πολλή καλή συνεργασία που είχαμε τα δύο αυτά χρόνια και τους εύχομαι ολόψυχα να έχουν δύναμη, υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά.

Θέλω ακόμα να ευχαριστήσω τον κύριο Τάκη για τις υπηρεσίες που προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα, καθώς επίσης θέλω να ευχηθώ στον φίλο μου τον Χρήστο Βουρνάζο υγεία, να χαίρεται την οικογένεια του, κάθε επιτυχία σε ότι και αν κάνει, όπως επίσης και καλή αγωνιστική χρονιά στον Πανναυπλιακό.

Υ.Γ

Ο Πανναυπλιακός είναι ΙΔΕΑ και ως ιδέα είναι πολύ πιο μεγάλη από όλους μας.

Με εκτίμηση

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΝΟΥΣΗΣ