Α1 Αργολίδας: Αιχμές από τον Ατρόμητο Παναριτίου για ομάδες που καταφεύγουν σε αθέμιτες πρακτικές!

0
1014

Τον πρώτο του ποδοσφαιριστή που απέκτησε, ανακοίνωσε ο Ατρόμητος Παναριτίου, αφήνοντας πάντως και σαφείς αιχμές για ομάδες οι οποίες κάνουν προτάσεις σε ποδοσφαιριστές που ξέρουν ότι ανήκουν σε άλλους συλλόγους, καταφεύγοντας έτσι σε αθέμιτες πρακτικές.

 

Το συγκεκριμένο δελτίο Τύπου για την συμφωνία με τον Νίκο Λιαγκρή, αναφέρει:

Η Διοίκηση του Ατρομήτου Παναριτίου ανακοινώνει την ένταξη του Νίκου Λιαγκρή στο έμψυχο υλικό της, ποδοσφαιριστή που αγωνιζόταν πέρυσι στον ΠΑΟ Κουτσοποδίου. Ο Νίκος Λιαγκρής είναι 25 ετών και θα ενισχύσει την ομάδα μας για την αγωνιστική περίοδο 2018-19.

Η προσπάθειά μας για την δημιουργία μιας ομάδας, που θα ικανοποιεί τους ποδοσφαιριστές της και τους φιλάθλους της, θα συνεχιστεί αμείωτη και στη συνέχεια.

Σεβόμενοι την ελευθερία των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών και τις Διοικήσεις όλων των ομάδων, συνεχίζουμε προσεκτικά την ενίσχυση της δικής μας ομάδας”

Να θυμίσουμε πως προ ημερών ο Ατρόμητος ενημέρωσε πως στο δυναμικό του ανήκουν οι: Σάκης Γκολέμης, Δημ.Μιχαλόπουλος, Γιάννης Προύντζος, Μανώλης Μιχαλόπουλος, Δημ.Σαρακηνιώτρης, Παναγ.Συντρίκος, Γ.Μαυρόγιαννης, Γ.Μαρκάκης, Παναγ.Γκρίτζαλης, Ηλίας Κούρτης, Νίκος Χρόνης και Βασίλης Χριστόπουλος.

Απο την άλλη, παρελθόν αποτελούν οι Καζάς, Λυκομήτρος, Μίχος, Κλειούφης, Πιττερός.