Γ’ Εθνική: Στις 25/7 ξεκινάει η Θύελλα Ραφήνας

0
491

Το Δ.Σ της Θύελλας Ραφήνας ανακοίνωσε πως η πρώτη συγκέντρωση για την νεα περίοδο θα γίνει την Τετάρτη 25/7/2018 στο Δημοτικό γήπεδο Ραφήνας «Παναγ. Σκούφος». Στις 18.00 η προσέλευση των αθλητών, στις 19:00 ο καθιερωμένος αγιασμός και αμέσως μετά η πρώτη προπόνηση.

 

Στην πρώτη προπόνηση θα παραβρεθούν ο περσινός βασικός κορμός ο οποίος παρέμεινε  και συγκεκριμένα:

Αράπης Γιώργος, Γεραγωτέλλης Παναγ., Δημητρίου Κ., Ζέκιο Μέλβιν, Καραπάνος Αναστ., Κατσικάτσος Ν., Μαστρογιαννούδης Γιάννης, Μπουντάκης Κ., Ντόσκας Μανώλης, Πάντος Γ., Παπαδόπουλος Λευτέρης, Παπατσαράκης Βαλάντης, Σαντίκου Άγγελος, Σένε Άντι (ο οποίος θα αγωνιστεί για έναν χρόνο ακόμα με υποσχετική από την Μάχη Μαραθώνα), Σουλτανίδης Δημ., Σωτηριάδης Σταύρος, Φύτρος Δημ., Χρυσίνας Γιάννης και ο αρχηγός Χαρακτίδης Αλέξανδρος.

Στην προετοιμασία θα συμμετέχουν από την πρωταθλήτρια Ανατολικής Αττικής, ομάδα των Νέων, οι γεννηθέντες το έτος 2000 (Αθανασίου-Ρήγας Δημήτρης, Κεφαλλωνίτης Αναστάσης και Μπήλιος Δημήτρης, οι γεννηθέντες το έτος 2001, Γεωργούλιας Αλέκος, Μπουντάκης Χρήστος, Τσάκωνας Βαγγέλης και Χρήστου Ορέστης, οι «βενιαμίν» γεννηθέντες το έτος 2002 Γεραμάνης Νίκος και Μπαμπαλής Νίκος, οι οποίοι θα αποτελέσουν τις πρώτες μας «μετεγγραφές» αφού είμαστε σίγουροι για την ποιότητα τους και ότι θα συνεχίσουν την ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ του συλλόγου μας, να καθιερώνει παιδιά από τα σπλάχνα μας σε υψηλό επίπεδο.

Το ρόστερ θα ολοκληρωθεί άμεσα κάνοντας επιλεκτικές και το δυνατόν σίγουρες κινήσεις , αλλά και νέων ικανών ποδοσφαιριστών που επιζητούν να ενταχθούν στην ομάδα.

“Οφείλουμε όμως να ευχαριστήσουμε για την προσφορά τους και να ευχηθούμε καλή συνέχεια σε αθλητές μας δεν θα συνεχίσουν κοντά μας στην τρέχουσα περίοδο και συγκεκριμένα τους: Βεντούρη Θάνο, Γεωργιάδη Μάριο (δόθηκε κατόπιν επιθυμίας του, για δεύτερη περίοδο στον Θησέα Ν.Μάκρης), Μέγα Κων., Συκά Αθ., καθώς επίσης από την ομάδα Νέων, τον Κατσέλη Νίκο που έφυγε για διαμονή στο εξωτερικό. Επίσης να ευχηθούμε δύναμη, καλή ανάρρωση και να επανέλθει κοντά μας σιδερένιος, ο μεγάλος άτυχος Κάρασι Νίκος που μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο υποχρεώθηκε σε δεύτερη εγχείρηση ρήξης χιαστών.

Οι αθλητές μας θα έχουν την καθοδήγηση του προπονητή μας Ηλιόπουλου Σταύρου , του γυμναστή Αργυρίου Αντώνη , του προπονητή τερματοφυλάκων Μανιού Μανώλη, του φυσιοθεραπευτή Βαλμά Δημήτρη και την επιμέλεια των φροντιστών μας Πάντζου Βασίλη και Μίχο Χρήστο.

Ευχόμαστε σε όλους καλή αγωνιστική χρονιά, χωρίς τραυματισμούς”, αναφέρεται στην ανακοίνωση του συλλόγου.