Ο Ερμής Κιβερίου ανακοίνωσε την απόκτηση των Κώστα Μουζακίωτη και Κώστα Αντωνιάδη. Πρόκειται για δύο πολύ αξιόλογους ποδοσφαιριστές που αναμένεται να ενισχύσουν σε μεγάλο βαθμό την ομάδα του Ερμή.
Ο Κώστας Μουζακιώτης είναι 28 ετών, επιθετικός και έχει αγωνιστεί με επιτυχία στο παρελθόν με τα χρώματα του Ερμή Κιβερίου τη σεζόν 2013-14. Εκτός από τον Ερμή έχει παίξει στον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου και την προηγούμενη χρονιά σημείωσε 19 γκολ στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας.
Ο Κώστας Αντωνιάδης είναι 32 ετών και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ, αλλά και του κεντρικού αμυντικού. Στο παρελθόν έχει παίξει στον Πανναυπλιακό, στον Δρεπανιακό Αστέρα, στον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου και το τελευταία 3 χρόνια στην Ένωση Λέρνας με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας Αργολίδας την προηγούμενη σεζόν.
Η οικογένεια του Ερμή Κιβερίου τους καλοσωρίζει και τους εύχεται να έχουν μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία και πολλές επιτυχίες.