Α1 Αργολίδας: Το διοικητικό αδιέξοδο στον Αργοναύτη συνεχίζεται …(ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

0
748

Δεν προέκυψε διοίκηση ούτε χθές στον Αργοναύτη Νέας Κίου, κατά την συνέχεια της δεύτερης Γενικής Συνέλευσης που είχε πραγματοποιηθεί την Κυριακή.

 

Χθες το βράδυ, ουσιαστικά είχε ορισθεί η συνέχιση της Γ.Σ. με την δέσμευση οτι θα εμφανίζονταν κάποιοι ενδιαφερόμενοι να αναλάβουν. Παρόλα αυτά, κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

 

 

Η τριμελής Επιτροπή ρώτησε στο ξεκίνημα της διαδικασίας, αν υπάρχει κάποιος που θέλει να αναλάβει, δεν πήρε απάντηση και η όλη συνάντηση απο κει και μετά κύλησε με συζητήσεις- χωρίς να λείψουν και οι εντάσεις.

Μεταξύ άλλων ακούσθηκε οτι οι μόνες υποχρεώσεις που υπάρχουν απο την απερχόμενη διοίκηση είναι προς τους δυο προπονητές, οι οποίοι θα εξοφληθούν με κάποια χρήματα που θα έρθουν απο την Περιφέρεια. Απο κει και πέρα, πως ελευθέρες έχουν δοθεί στους Μπούκουρη, Διαμαντή, Δριμούρα, Τσουρδίνη, Μπραϊμλάρι, Βερβενιώτη, τους οποίους αν η νεα διοίκηση το θελήσει μπορεί να καλέσει να ξαναμιλήσουν.

Η συνάντηση αυτή ολοκληρώθηκε με το να ανανεωθεί το ραντεβού για μετά απο τρείς ημέρες, όπου στο μεταξύ θα έχουν δηλώσει ποιά άτομα θέλουν να συμμετάσχουν στη νεα διοίκηση.