Λίγες μόνο ημέρες μετά τις ανακοινώσεις που αφορούσαν την αποχώρηση του Χρήστου Βουρνάζου και τις ευχαριστίες του σωματείου για την συνεργασία τους, ο Πανναυπλιακός προχώρησε στην ανακοίνωση πρόσληψης του Βασίλη Μπάρδη.
Πρόκειται σίγουρα για μια ενδιαφέρουσα περίπτωση αφού ο συγκεκριμένος μπορεί να προσφέρει και ως ποδοσφαιριστής (άλλωστε την περίοδο που έληξε ήταν στον Αστέρα Δρεπανιακό). Να σημειώσουμε ότι έχει μια μικρή εμπειρία ως παίκτης-προπονητής και στον Πανασιναϊκό.
Η σχετική ανακοίνωση της ομάδα αναφέρει: Το Δ.Σ. του ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΥ-ΗΡΑΚΛΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Βασίλη Μπάρδη ως προπονητή της ομάδας. Έχει αγωνιστεί επαγγελματικά στη Β΄ Εθνική με τον Παναργειακό, στην Α΄Εθνική με την Καβάλα, στη Δόξα Δράμας, στα Τρίκαλα, καθώς και σε άλλες ομάδες, ενώ την προηγούμενη περίοδο ήταν προπονητής του Πανασιναϊκού.
Ο ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ καλωσορίζει τον Βασίλη Μπάρδη στην οικογένειά του και του εύχεται κάθε επιτυχία.