Γ’ Εθνική: Επέστρεψε στην Ένωση Ερμιονίδας ο Σαμαράς

0
237

Μετά από ένα χρόνο απουσίας από την Ερμιονίδα, ο Παντελής Σαμαράς επέστρεψε στην Ένωση Ερμιονίδας.

 

Να σημειώσουμε πως ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είχε επαφές από καιρό με την διοίκηση της Ένωσης, αλλά η διαφορά στο οικονομικό, φαινόταν πως απομακρύνει την συμφωνία. Κάποια ρεπορτάζ τον είχαν να έχει συμφωνήσει με την νεοφώτιστη ομάδα της Λευκίμης (όπου προπονητής είναι ο Δ.Μαγκαφίνης) , αλλά τελικά ο έμπειρος αριστερός μπακ επέστρεψε στην Ερμιονίδα.

Το δελτίο τύπου της ομάδα αναφέρει:

«Η Ένωση Ερμιονίδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξης της συνεργασίας  με τον ποδοσφαιριστή Παντελή Σαμαρά.

Ο Παντελής Σαμαράς επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από ένα χρόνο απουσίας  αφού την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν με τα χρώματα της Παλαιοχώρας Χανίων.

Τον καλωσορίζουμε και πάλι οικογένεια της Ερμιονίδας και του ευχόμαστε επιτυχίες με την ομάδα μας.»

Πρωτοτυπία

Κατά τα άλλα, η Ένωση Ερμιονίδας πρωτοτύπησε! Μέχρι στιγμής είχαμε από τις ομάδες ανακοινώσεις για συμφωνίες με ποδοσφαιριστές ή και κάποιες φορές για αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών. Η Ένωση Ερμιονίδας προχώρησε σε ξεχωριστή ανακοίνωση που αφορούσε την πρόσληψη φροντιστή και μάλιστα με μεταγραφή απο την Κόρινθο!

Η ανακοίνωση: «Η Ένωση Ερμιονίδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον φροντιστή Τριαντάφυλλο Χαλκιά.

Ο Τριαντάφυλλος Χαλκιάς ήταν επί 15 συνεχή χρόνια στην ομάδα του Πέλοπα Κιάτου και την προηγούμενη χρονιά βρισκόταν στην ομάδα του Ηρακλή Ξυλοκάστρου όπου και κατέκτησε το κύπελλο Κορινθίας .

Καλωσορίζουμε τον Τριαντάφυλλο και του ευχόμαστε επιτυχίες με την ομάδα μας”.