Στον Τατούλη πήγε αντιπροσωπεία του Παναρκαδικού

0
534

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης δέχτηκε στο γραφείο του την Τρίτη, αντιπροσωπεία του Παναρκαδικού, προκειμένου να συζητήσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα εν όψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο περιφερειάρχης άκουσε προσεκτικά τους εκπροσώπους της ομάδας που του ανέπτυξαν αναλυτικά τις δυσκολίες που υπάρχουν αυτή την περίοδο και από την πλευρά εξέφρασε την πρόθεσή του να κάνει τις απαραίτητες επαφές με ανθρώπους που μπορούν να ενισχύσουν την προσπάθεια του Παναρκαδικού, στην δύσκολη αυτή στιγμή.
Στη συνάντηση με την αντιπροσωπεία του Παναρκαδικού παρευρέθηκαν επίσης, οι αντιπεριφερειάρχες κ. Βαγγέλης Γιαννακούρας και κ. Γιώργος Ρουμελιώτης.

Σήμερα η πιο κρίσιμη συνέλευση 

Η κρισιμότερη γενική συνέλευση του Παναρκαδικού θα γίνει σήμερα Τετάρτη στις 7 το απόγευμα στην Τρίπολη. Ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος, έγραψε: Οι επαφές της “ομάδας διάσωσης” του Παναρκαδικού με τους θεσμικούς φορείς της Αρκαδίας (Βουλευτές, δήμαρχο Τρίπολης) και της Περιφέρειας Πελοποννήσου ολοκληρώθηκαν την Τρίτη το απόγευμα με τη συνάντηση που είχαμε με τον περιφερειάρχη.

Την Τετάρτη στις 7 το απόγευμα τα μέλη του Παναρκαδικού θα ξαναβρεθούν για 3η φορά στα γραφεία της ομάδας για να βγάλουν διοίκηση. Εκεί θα ανακοινωθούν επίσημα τα αποτελέσματα των επαφών που είχαμε με όλους τους θεσμικούς φορείς.

Η κατάσταση παραμένει κρίσιμη για το μέλλον της ιστορικής ομάδας του Παναρκαδικού και γι αυτό καλώ όλους τους φίλους να βρεθούν στην Γενική Συνέλευση. Τώρα η ομάδα τους έχει ανάγκη όλους και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να βρούμε τη λύση που θέλουμε για να δούμε και φέτος τον Παναρκαδικό στη Γ Εθνική κατηγορία. Μπορεί η ελπίδα να πεθαίνει τελευταία αλλά η ιδέα δεν πεθαίνει ποτέ! …και ο Παναρκαδικός είναι ΙΔΕΑ.”