Α1 Αργολίδας: Εξάντλησε τις …ζωές του ο Ασκληπιός;

0
905

Για τις γάτες, λένε ότι είναι επτάψυχες. Ακόμη και να ισχύει σε αυτή την περίπτωση, σίγουρα φαίνεται παράλογο να ισχύει και αλλού!

 

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, μιλάμε για τον Ασκληπιό. Η ομάδα της Επιδαύρου, με μύριες τόσες δυσκολίες κατάφερε πέρυσι να κατέβει στο πρωτάθλημα και ακόμη περισσότερο να πετύχει εναν πραγματικό άθλο και να παραμείνει στην κατηγορία.

Και με την λήξη του πρωταθλήματος, η ιστορία επαναλαμβάνεται από εκεί που ξεκίνησε πέρυσι τον Ιούνιο. Δηλαδή, διοικητικό αδιέξοδο. Ο πρόεδρος της ομάδας Λευτέρης Λαλιώτης απίθανο να αντέξει και πέμπτο χρόνο να προσπαθεί να βρει λύσεις. Δεν μπορεί μια ιστορική ομάδα σαν τον Ασκληπιό να μην έχει πέντε-έξι άτομα στην διοίκηση που να εξασφαλίζουν τα ελάχιστα.

Το προηγούμενο διάστημα έγιναν δυο προσπάθειες για συγκεντρώσεις ώστε να συζητηθεί η κατάσταση και να βρεθούν κάποιοι άνθρωποι να συμπληρώσουν την διοίκηση. Δεν υπήρξε ενδιαφέρον και δεν έγιναν οι συναντήσεις.

Ο Λ.Λαλιώτης, σύμφωνα με τις πληροφορίες, σήμερα θα έχει μια συνάντηση με την διοίκηση του Κλέωνα, όπου ο πρόεδρός του θα του μεταφέρει αν πάρθηκε απόφαση για συμπόρευση του ποδοσφαιρικού τμήματος (του Κλέωνα) με τον Ασκληπιό. Στόχος είναι να εξασφαλισθεί ο απαραίτητος αριθμός ντόπιων ποδοσφαιριστών και οι δυο ομάδες της Επιδαύρου μαζί να εκπροσωπήσουν την κωμόπολη στην Α1.

Αντίστοιχη προσπάθεια προσέγγισης είχε γίνει και πέρυσι απο τον Ασκληπιό, αλλά καθυστερημένα και δεν υπήρξε αποτέλεσμα. Αυτή τη φορά οι κινήσεις έχουν γίνει νωρίτερα, οπότε μένει να δούμε αν θα βγει κάτι θετικό.

Σε διαφορετική περίπτωση, όλα δείχνουν πως ο Ασκληπιός δεν θα δηλώσει συμμετοχή στην Α1 Αργολίδας.