Α1 Αργολίδας: Ανακοίνωσε Ζίου, Γιάννο και Μίλη ο Ερμής Κιβερίου

0
798

Τρεις ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε ο Ερμής Κιβερίου, οι οποίοι θα φορέσουν την φανέλα του την νέα περίοδο. Πρόκειται για τους μέσους Ζίου, Γιάννο και τον αμυντικό Μίλη.

 

Η σχετική ανακοίνωση της ομάδας:

Ο Ερμής Κιβερίου ανακοινώνει ότι στην ομάδα μας θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και τη νέα σεζόν οι Σεραφείμ Ζίου (28 ετών, αμυντικός) και Δημήτρης Γιάννος (28 ετών, μέσος). Επίσης στην ομάδα μας επιστρέφει μετά από ένα χρόνο ο Γιάννης Μίλης (24 ετών, αμυντικός).

Πρόκειται για τρεις εξαιρετικά πολύτιμες μονάδες, ικανούς και έμπειρους παίκτες που με την παρουσία τους ενισχύουν σημαντικά την προσπάθεια μας για τη δημιουργία ενός ποιοτικού και ανταγωνιστικού συνόλου”.

Οπότε αυτή τη στιγμή, μαζί με τον Γιάννη Βαρβουλέτο που είχε προηγηθεί, η ομάδα έχει ανακοινώσει συνολικά 4 ποδοσφαιριστές.

Αντίθετα, ο Μιχάλης Σάκουλης δεν θα συνεχίσει στην ομάδα μας “μετά από δική του επιθυμία για λόγους οικογενειακούς”, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, η οποία συνεχίζει ως εξής: Ο Μιχάλης τίμησε με την παρουσία του τα χρώματα του Ερμή για τρεις αγωνιστικές περιόδους και διακρίθηκε για το ήθος και την αγωνιστική του συμπεριφορά. Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για την προσφορά του στην ομάδα και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στην προσωπική και επαγγελματική του πορεία”.