Αρνητική η απάντηση του Ποσειδώνα Πόρου για συγχώνευση

0
563

Αρνητικά απάντησε ο Ποσειδώνας Πόρου στην πρόταση συνεργασίας που είχε κάνει ο ΑΟ Πόρου. Οπως αναφέρεται, ο Ποσειδώνας έχει ήδη κάνει το σχεδιασμό της νεας χρονιάς για την Α2, με πρόσληψη προπονητή, έκδοση καρτών διαρκείας κλπ., οπότε αυτή την χρονική στιγμή δεν είναι εφικτό να γίνει.

 

Η ανακοίνωση του Ποσειδώνα:

Προς Δ.Σ. ΑΟ Πόρου. Θέμα: Απάντηση σε πρόταση συνεργασίας

Θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε την απόφαση του Δ.Σ. ΑΟ Ποσειδώνα Πόρου σχετικά με την επιστολή που λάβαμε την 25/06/2018 με αρ.πρωτ.11/20018 απο το Δ.Σ. της ομάδας ΑΟ Πόρου, με θέμα την πρόταση για συζήτηση του ενδεχομένου συνένωσης των δυο αθλητικών σωματείων.

Μετά απο συνάντηση και διαβούλευση του ΔΣ, αποφασίσαμε πως στην παρούσα χρονική στιγμή δεν είναι δυνατή η υλοποίηση του αιτήματος αυτού για τους παρακάτω λόγους:

1) Απο 5/6/2018 έχουμε ανακοινώσει και κοινοποιήσει το νεο ΔΣ της ομάδας μας σε όλα τα αρμόδια όργανα διεξαγωγής του πρωταθλήματος.

2) Απο 21/6/2018 έχουμε έρθει σε συμφωνία κι έχουμε ανακοινώσει την συμφωνία μας για συνεργασία με τον προπονητή κ.Γ.Πάνου για την ποδοσφαιρική περίοδο 2018-19.

3) Έχουμε έρθει ήδη σε συμφωνίες συνεργασίας με ποδοσφαιριστές για την ενίσχυση του έμψυχοιυ δυναμικού μας.

4) έχουμε ήδη εκδώσει και διαθέσει κάρτες διαρκείας αγωνιστικής περιόδου 2018-19.

5) Έχουμε ήδη παραγγείλει αθλητικό υλικό για την κάλυψη των αναγκών της ομάδας μας.

Για όλους τους ανωτέρω λόγους αποφασίσαμε να μην προχωρήσουμε στην συζήτηση για το ενδεχόμενο συτγχώνευσης των δυος ωματείων.

Παρόλα αυτά θεωρούμε την ανταλλαγή των επιστολών μεταξύ των δυο ΔΣ ενα θετικό πρώτο βήμα προσέγγισης και επικοινωνίας, και πιστεύουμε με βεβαιότητα ότι αν αυτό συνεχιστεί με ειλικρίνεια και υπευθυνότητα- και όχι για την δημιουργία πρόσκαιρων εντυπώσεων- σύντομα θα έχει πολύ καλά αποτελέσματα για το ποδόσφαιρο του νησιού μας.

Ο Πρόεδρος Κεφαλληνός Νικόλαος

Ο γ.γ. Γαβαλάς Μάρκος