Α1 Αργολίδας: Oι διεργασίες για εξεύρεση διοίκησης συνεχίζονται στον Αργοναύτη

0
355

Οι διεργασίες για να βρεθεί η νέα διοίκηση στον Αργοναύτη Νέας Κίου, συνεχίζονται, αφού σήμερα έγινε μια ακόμη συνάντηση των ενδιαφερομένων για το μέλλον του συλλόγου (ως συνέχεια των δύο γενικών συνελεύσεων που προηγήθηκαν).

 

Μια τριμελής επιτροπή έχει αναλάβει τις διαδικασίες (ουσιαστικά να δώσει τις όποιες διευκρινίσεις και στοιχεία έχει στην διάθεσή της σε κάθε ενδιαφερόμενο), μέχρι να φτάσουμε στην συνάντηση της προσεχούς Πέμπτης, όταν και θα γίνουν οι εκλογές.

Ο πρώην πρόεδρος Τρύφωνας Σπανός είναι ένας από αυτούς που εκδήλωσαν ενδιαφέρον να αναλάβουν, αλλά -όπως διευκρίνησε ο ίδιος-, υπό προϋποθέσεις. Δηλαδή ζήτησε να έχει μια πλήρη εικόνα του τι παραδίδει η απελθούσα διοίκηση, αν π.χ. υπάρχουν οικονομικά ανοίγματα, πόσα δελτία υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην ομάδα ώστε να μπορεί να έρθει σε συζητήσεις με τους παίκτες για να μείνουν κ.α., ώστε να καταστρώσει το πλάνο του.

«Ο Αργοναύτης αντιπροσωπεύει πολλά περισσότερα από μια ομάδα για την Κίο», τόνισε ο ίδιος, διευκρινίζοντας πως αν όλα πάνε καλά, θα καταθέσει την πρότασή του την Πέμπτη. Τόνισε δε, πως είναι πιθανόν να υπάρξουν κι άλλοι ενδιαφερόμενοι να αναλάβουν και τότε, με εκλογές θα αποφασίσουν τα μέλη της ομάδας για το μέλλον της.