Α2 Αργολίδας: Ο Πανναυπλιακός ευχαριστεί τον Χρ.Βουρνάζο

0
638

Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο του Πανναυπλιακού ο Χρήστος Βουρνάζος, με προσωπική του δήλωση αρχικά, στην οποία κι αναλαμβάνει την δική του ευθύνη στο ότι η ομάδα δεν πέτυχε το στόχο της. Στην συνέχεια είχαμε και την ευχαριστήρια ανακοίνωση από την διοίκηση της ομάδας.

 

Η δήλωση Βουρνάζου: Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΥ και τους παίκτες που στήριξαν την από κοινού προσπάθεια για την επάνοδο του ιστορικού σωματείου στην Α1 κατηγορια.

Είμαι για πρώτη φορά στενοχωρημένος απο ομάδα που αποφασίζω να φύγω και αυτό διότι ΟΛΟΙ τους στάθηκαν ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ σε ΟΛΑ…!!! Θέλω να ευχαριστησω τον κυρ Τάκη για την αγάπη του στο πρόσωπό μου και τους συνεργάτες μου Σταύρο Δωρή και Γιώργο Αγγέλαινα για όσο διάστημα είχαμε μαζί την διαχείριση της ομάδας…!!! Εύχομαι στην ομάδα να βρει το δρόμο της και να αντιπροσωπεύσει επάξια το Ναυπλιώτικο ποδόσφαιρο σε όσο το δυνατόν υψηλό επίπεδο!!!

Προσπαθήσαμε να φέρουμε την ομάδα και πάλι στην Α1 κατηγορία, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατόν και οπωσδήποτε πρέπει να αποδοθούν ευθύνες ….Έντιμα και σεβόμενος την ιστορία που φέρει το όνομα του ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΥ, αναλαμβάνω όλη την ευθύνη…!!!

Τέλος, θέλω να πω για όσα έχουν διαδραματιστεί σε όλη τη χρονιά, τα οποία άκουγα αλλά και έζησα….. Για όλα δεν φταίει πάντα ένας και καλό θα είναι όποιος κοιτάζει ένα χαρτονόμισμα να το κοιτάζει και από τις δυο πλευρές…!!!

Εύχομαι στην ομάδα ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ !!!

Και η απάντηση του Πανναυπλιακού:

Το Δ.Σ. του ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΥ – ΗΡΑΚΛΗ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον προπονητή κ. Χρήστο Βουρνάζο για την άριστη συνεργασία μας και την πολύτιμη βοήθεια που πρόσφερε στον σύλλογο.

Ο κ. Βουρνάζος, για σοβαρούς οικογενειακούς και επαγγελματικούς λόγους, δε θα μπορέσει να συνεχίσει ως προπονητής στην ομάδα, παρ’όλες τις προσπάθειες που κάναμε γι’αυτό και έτσι είμαστε σε αναζήτηση προπονητή”.