Α1 Αργολίδας: Παρατείνεται το διοικητικό αδιέξοδο στον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου

0
785

Μια από τις ομάδες της Α1 Αργολίδας που αυτό το διάστημα βρίσκεται στο …κενό είναι ο ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου.

 

Προς το τέλος του πρωταθλήματος εμφανίσθηκαν αρκετά προβλήματα οργάνωσης, που είχαν ως αποτέλεσμα στα τελευταία παιγνίδια δύσκολα να συγκροτηθεί 11αδα. Με την λήξη του πρωταθλήματος και μετά, σταμάτησε κάθε διοικητική δραστηριότητα.

Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει ο άνθρωπος που θα μπει μπροστά να “τρέξει” την ομάδα. Τα τελευταία χρόνια ο Μάριος Ρέσκος ήταν ο πρόεδρος, ο οποίος πέρυσι και λόγω της εκλογής του στο δ.σ. της ΕΠΣΑ άρχισε να απομακρύνεται και τώρα δηλώνει πως δεν πρόκειται να ασχοληθεί καθόλου με τα διοικητικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στην εβδομάδα που έρχεται θα γίνει μια προσπάθεια για γενική συνέλευση ώστε να βρεθούν κάποια άτομα να ασχοληθούν ενεργά με την ομάδα.

Πάντως, αυτή τη στιγμή τα δελτία τους έχουν πάρει μόνο ο Κομπόσης (πήγε στον Ατρόμητο Παναριτίου), Ταραντίλης και Ηλίας Παπαγεωργόπουλος (πήγαν στην Ένωση Λέρνας), ο Μουζακιώτης έμεινε ελεύθερος, ο Κίρκος ήταν με υποσχετική απο τον Πανναυπλιακό. Τέλος, ο Νανάι είχε πάει για κάποιες ημέρες στην ΑΕ Καραϊσκάκης και δοκιμάσθηκε και περιμένει απάντηση.

Όπως και να έχει, είναι μια περιοχή με δυναμική και αν το αποφασίσουν γρήγορα μπορούν να συγκροτήσουν αξιοπρεπή -τουλάχιστον- ομάδα.