Α1 Αργολίδας: Στις 8 Αυγούστου ξεκινάει ο Αριστείωνας Λυγουριού

0
601

Στις 8 Αυγούστου, 8μμ., στο γήπεδο Λυγουριού, η έναρξη της νέας περιόδου για τον Αριστείωνα.

 

Μόνο και μόνο τα παραπάνω, φανερώνουν το κατα πόσο έχει προχωρήσει ο σχεδιασμός στην ομάδα του Λυγουριού, που θα έχει στον πάγκο της και φέτος τον Γιάννη Ευθυμίου.

Η πρώτη μεταγραφή που ανακοινώθηκε ήταν του Τσέχου μέσου, Λούκας Μπάγερ, απο την Κορωνίδα Κοιλάδας.

Απο κει και μετά δεν υπάρχουν ανακοινώσεις αλλά το σίγουρο είναι οτι έχουν συμφωνήσει να συνεχίσουν οι Πνευματικός, Λαμπρούσης, Καραμάνος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχει κλείσει ο Νίκος Καραβιάς (απο την Ασίνη) για την θέση του σέντερ φορ, ο Γιάννης Πίτρης (απο την Ένωση Λέρνας) για τις θέσεις αριστερά. Επίσης ο επιθετικός Ακης Καζάς (απο τον Ατρόμητο Παναριτίου).

Απο την άλλη μεριά, έχουν αποχωρήσει οι Παστελλόπουλος, Δριμούρας, Παπανδριανός.

Σε εκρεμμότητα έχει μείνει η παραμονή ή οχι του Διδασκάλου που ήταν με δανεισμό απο τα Λευκάκια.

Επίσης, συζητήσεις έχουν γίνει και με τους αδελφούς Γιάννη και Αργύρη Οψιμούλη που ήταν πέρυσι στην Κορωνίδα Κοιλάδας και οι άνθρωποι της ομάδας τους θέλουν και για τον επιπλέον λόγο οτι είναι ντόπιοι. Ωστόσο, αυτές οι δυο υποθέσεις αναμένεται να μην κλείσουν σύντομα.

Ολοι οι υπόλοιποι ντόπιοι συνεχίζουν κανονικά, συν το ότι ο Μέντης- που έχασε λόγω τραυματισμού το τελευταίο διάστημα, είναι έτοιμος.

Πάντως, οι διοικούντες θα αφήσουν κενές μια-δυο θέσεις για να τις καλύψουν αργότερα κι ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύψουν αλλά και τις οικονομικές δυνατότητες που θα υπάρχουν.