Α1 Αργολίδας: Το …μετέωρο βήμα του Ηλιοκάστρου- Σε αναμονή ο Φοίνικας Ν.Επιδαύρου

0
634

Εχουμε μπεί στον Ιούλιο κι ακόμη η κατάσταση δεν έχει ξεκαθαρίσει στον Ο.Φ.Ηλιοκάστρου. Κι αναφερόμαστε στο αν θα δηλώσει συμμετοχή στην Α1 Αργολίδας- κάτι που κέρδισε στους αγωνιστικούς χώρους- ή όχι.

 

Οι εποχές είναι δύσκολες, οι υποχρεώσεις του πρωταθλήματος της Α1 ποικίλες και μέχρι αυτή τη στιγμή οι άνθρωποι της ομάδας δεν έχουν βρει λύσεις. Το οικονομικό είναι ενα σοβαρό ζήτημα, όπως και το πόσοι ποδοσφαιριστές μπορούν να ακολουθήσουν ενα βεβαρυμένο πρόγραμμα. Αλλωστε η ομάδα αποτελείται απο παιδιά του χωριού και κυρίως απο την Ερμιόνη, δυνατότητα μεταγραφών δεν υπάρχει κι άρα παίζει ρόλο το κατα πόσο μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις που προκύπτουν.

Στα συν είναι το καινούριο γήπεδο και οι εγκαταστάσεις που παραδόθηκαν πριν λίγους μήνες, αλλά αυτό είναι το λιγότερο που απασχολεί την δεδομένη χρονική στιγμή.

Οπως και να έχει, λογικά, μέχρι τα μέσα του μήνα η διοίκηση θα πρέπει να έχει αποφασίσει ώστε να ενημερώσει την ΕΠΣΑ κι αυτή με τη σειρά της να κινήσει τις όποιες διαδικασίες αντικατάστασης- στην περίπτωση που δηλωθεί αδυναμία συμμετοχής στην Α1.

Ετοιμάζεται ο Φοίνικας

Ολα αυτά είναι γνωστά στην ποδοσφαιρική Αργολίδα και ειδικότερα το ζήτημα απασχολεί τον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου. Η ομάδα αυτή έχει πλέον και το δικό της γήπεδο, είχε πέρυσι στόχο την άνοδο, δεν την πέτυχε, ελπίζει όμως οτι θα καταφέρει να αγωνιστεί στην Α1, εαν ευσταθούν τα όσα κυκλοφορούν για αδυναμία του ΟΦΗ.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι του Φοίνικα έχουν ξεκινήσει εναν αντίστοιχο σχεδιασμό για να κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις ενίσχυσης αν αποκτήσουν το δικαίωμα να αγωνιστούν στην Α1.