Α1 Αργολίδας: Μια μεταγραφή, τρεις ανανεώσεις στον Αστέρα Δρεπανιακό

0
774

Προχωρά ο σχεδιασμός της νεας χρονιάς στον Αστέρα Δρεπανιακό, όπου μετά απο την συμφωνία για συνέχιση της συνεργασίας με τον Τόμυ Κίκιλη, ήρθαν ανακοινώσεις για τρείς ποδοσφαιριστές.

 

Η πρώτη ανακοίνωση αφορά μεταγραφή. Είναι ο Κώστας Βλάχος , προερχόμενος απο την Θύελλα Λιμνών, γεννημένος το 1987. Την περίοδο 2016-2017 που η Θύελλα ήταν στην Α1, πέτυχε 15 γκολ.

 

Η σχετική ανακοιίνωση: Η ομάδα μας είναι στη ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρώτη της μεταγραφή για την ποδοσφαιρική περίοδο 2018-2019 με τον επιθετικό Κωνσταντίνο Βλάχο που αποτέλεσε το μήλο της έριδος για πολλές ομάδες.

Τον καλοσωριζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και πολλές επιτυχίες”.

Η δεύτερη ανακοίνωση αφορά την παραμονή των Δημήτρη Γκιαούρη (γεν.1978), Σπύρου και Παναγιώτη Μανδύλη (γεν.1994).

Η ανακοίνωση:

Είμαστε στην ευχάρ
ιστη θέση να ανακοινώσουμε τη
συνεργασία της ομάδας μας και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2018-2019 με τον αρχηγό της ομάδας Δημήτρη Γκιαούρη καθώς και την ανανέωση της συνεργασίας μας με τους Σπύρο και Παναγιώτη Μανδύλη.

Τους ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και να πραγματοποιησουν τόσο τους στόχους της ομάδας όσο και τους προσωπικούς τους στόχους”.

Οπως όλα δείχνουν τις επόμενες ημέρες θα έχουμε κι άλλες ανακοινώσεις που θα αφορούν παραμονή παικτών κυρίως, αλλά και κάποιες προσθήκες.