Α1 Αργολίδας: Ανακοίνωσε Κομπόση ο Ατρόμητος, προχωρά με ανανεώσεις

0
484

Την πρώτη του κίνηση στη μετεγγραφική σκακιέρα, ολοκλήρωσε ο Ατρόμητος Παναριτίου, που ως γνωστόν, φέτος στον πάγκο του θα έχει τον Νίκο Μητροσύλη.

 

Η πρώτη αυτή κίνηση αφορά την θέση του τερματοφύλακα, αφου ο Αγγελος Κομπόσης συμφώνησε να μετακινηθεί στον Ατρόμητο, προερχόμενος απο τον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Ο Ατρόμητος Παναριτίου ανακοινώνει με μεγάλη ικανοποίηση, την ένταξη του Άγγελου Κομπόση στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2018-19. Τον καλωσορίζει στην οικογένεια του Ατρομήτου και του εύχεται να συνεχίσει να αγωνίζεται με υγεία, με τον τρόπο που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα”. Τα παραπάνω αναφέρονται σε ανακοίνωση του Ατρομήτου Παναριτίου.

Τις αμέσως επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν και όλες οι ανανεώσεις στις συνεργασίες των παικτών που έχουν ήδη συμφωνήσει να παραμείνουν, ενώ προχωρούν με γρήγορο ρυθμό και οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις”.

Η συμφωνία με τον Κομπόση, σημαίνει πως δεν θα συνεχίσει στην ομάδα ο Πιττερός.

Επίσης, έχει αποχωρήσει ο Αλκιβιάδης Καζάς και μάλλον θα αποχωρήσουν για διαφορετικούς λόγους οι Μαρκάκης, Κλειούφης. Εκκρεμεί η απάντηση του Μίχου για το αν θα παραμείνει, οπότε ουσιαστικά θα έχουμε μια πρώτη καλή εικόνα για το πως έχει σχεδιαστεί η ομάδα για την νεα περίοδο.

Στην συνέχεια, θα δούμε και ποιές άλλες προσθήκες θα υπάρξουν για να καλυφθούν τα όποια κενά δημιουργήθηκαν ή θα δημιουργηθούν.