Χάντμπολ: Ανακοίνωσε Κρεμαστιώτη και Ζλατάνο ο Διομήδης

0
379

Τους πρώτους αθλητές που θα έχει στο φετινό του ρόστερ, ανακοίνωσε ο Διομήδης. Ο ένας είναι ο Λευτέρης Κρεμαστιώτης, που είναι γέννημα-θρέμα του Διομήδη και ο άλλος ο τερματοφύλακας Νίκος Ζλατάνος- προερχόμενος απο τον Φίλιππο Βέροιας.

 

Οι σχετικές ανακοινώσεις:

Στην αγέλη και φέτος ο αρχηγός μας Λευτέρης Κρεμαστιώτης!
Τον 16ο χρόνο του στην οικογένεια του Διομήδη θα διανύσει φέτος ο 24χρονος εμβληματικός παίκτης της πόλης μας Λευτέρης Κρεμαστιώτης, αφού από την ηλικία των 9 ετών ο “Λέφας” αγωνίζεται ανελλιπώς κάθε χρόνο στους Λύκους, από τα ηλικιακά τμήματα μέχρι και την εδράιωσή του ως αρχηγός στην ανδρική ομάδα.
Ο Λευτέρης Κρεμαστιώτης δήλωσε στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook:
“Χωρίς πολλές συζητήσεις και φέτος θα είμαι στην ομάδα που με ανέδειξε, που αγαπώ και που έχω ζήσει υπέροχες στιγμές . Πιστός στους στόχους τις ομάδας, όπως και τα τελευταία 15 χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του Διομήδη, που με πιστεύει και είναι δίπλα σε κάθε πρόβλημά μου μέσα και έξω από το γήπεδο. Μια φορά λύκος για πάντα λύκος”.

 

Ο Νίκος Ζλατάνος αγωνίστηκε στις ακαδημίες του Φιλίππου Βέροιας από το 2005 έως και το 2012. Αναδείχθηκε 3 φορές καλύτερος τερματοφύλακας, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων 2009/10 (Άργος), Εφήβων 2011/12 (Δράμα) και Εφήβων 2012/2013 (Άργος).
Αγωνίστηκε στην ανδρική ομάδα του Φιλίππου Βέροιας από το 2012 έως το 2018, κατακτώντας το 2016 το νταμπλ. Έχει αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδος σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, ενώ στην Εθνική Ανδρών στα προκριματικά Παγκοσμίου το 2014 σε αγώνες μπαράζ στην Πάτρα και στην Κύπρο.

Ο Νίκος Ζλατάνος δήλωσε στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook: «Έπειτα από 13 χρόνια στις ακαδημίες και το αντρικό τμήμα του Φιλίππου, θεωρώ ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για το επόμενό μου βήμα. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Φιλίππου για την αγάπη και την εμπιστοσύνη τόσων χρόνων προς το πρόσωπό μου. Ανοίγει μια καινούργια σελίδα για εμένα. Είμαι χαρούμενος που θα αποτελέσω μέλος της αγέλης των Λύκων. Έρχομαι στον Διομήδη γεμάτος πάθος και όρεξη για νέες διακρίσεις . Εύχομαι υγεία και τύχη σε όλους τους ανθρώπους του Ελληνικού χάντμπολ.