Α1 Αργολίδας: Την Κυριακή η Γ.Σ. του Αργοναύτης Νέας Κίου

0
339

Την Κυριακή το απόγευμα, στις 7, στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Κίου θα γίνει η πρώτη Γενική Συνέλευση του Αργοναύτη Νέας Κίου, ενόψει της νεας περιόδου.

 

Η διοίκηση, στην Γ.Σ. της Κυριακής θα υποβάλλει την παραίτησή της, αφου κάνει τον απολογισμό της χρονιάς.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ακουστεί κάτι για διάδοχη κατάσταση. Πιθανόν είναι, μέσα απο τις όποιες συζητήσεις να προκύψει κάποιο διοικητικό σχήμα που θα κληθεί να σχεδιάσει την επόμενη χρονιά με μικρό οικονομικό προϋπολογισμό. Ολα αυτά, βεβαιως, με την προϋπόθεση οτι δεν θα υπάρξει κάποια έκπληξη.

Πάντως, να σημειωθεί η μεγάλη αντίθεση που υπάρχει απο πολλά μέλη της ομάδας στην πολιτική που ακολουθήθηκε πέρυσι το καλοκαίρι με μεγάλες εξαγγελίες και υποσχέσεις, καθώς γνωρίζουν οτι η δυνατότητα της κωμόπολης δεν είναι για πιο μεγάλη κατηγορία.

Η επιλογή των ανοιγμάτων οδήγησε σε πολλά σκαμπανεβάσματα την περσινή χρονιά. Η ομάδα στήθηκε με στόχο τον πρωταθλητισμό, μετά απο λίγο διαγνώσθηκε οικονομικό πρόβλημα οπότε έφυγαν κάποιοι βασικοί παίκτες. Στη πορεία η εικόνα βελτιώθηκε, αφου έμειναν μεν λιγότεροι παίκτες, αλλά και με την συμβολή του Χρήστου Πούλου οι νίκες έρχονταν συνεχώς, με αποκορύφωμα ο τερματισμός στην 2η θέση της βαθμολογίας με επτά πόντους λιγότερους απο την Ενωση Λέρνας (πετυχαίνοντας 20 νίκες, ενω είχε 2 ισοπαλίες και 5 ήττες).

Επίσης, η ομάδα έφθασε στον τελικό του Κυπέλλου Αργολίδας, όπου έχασε απο την Ενωση Ερμιονίδας, αλλά στην συνέχεια αγωνίσθηκε στην πρώτη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος, εκπροσωπώντας την Αργολίδα, σε δυο ματς.