Γ’ Εθνική: O Γερμανός Κλάους Μέλλερ ανέλαβε τον ΑΟ Χαλκίς

0
1255

Νεα διοίκηση προέκυψε απο την προ ημερών η Γενική Συνέλευση της Χαλκίδας, κατά την διάρκεια της οποίας διεξήχθησαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των μελών του νέου Διοικητικου Συμβουλίου.


Όλοι οι υποψήφιοι που έθεσαν υποψηφιότητα εξελέγησαν, απουσία άλλων υποψηφιοτήτων, και αμέσως μετά το Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα.

Η σύνθεση του νέου ΔΣ έχει ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: KLAUS MILLËR
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ ΜΠΛΕΤΣΑΣ
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΗΛΙΟΣ
ΤΑΜΙΑΣ: ΕΥΤΥΧΙΑ ΛΟΥΙΖΙΔΟΥ
ΕΙΔ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΚΑΒΑΣ
ΜΕΛΗ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΙΓΑΝΟΣ, PAUL BRAUSCHNEIDER, ΘΩΜΑΣ ΣΒΑΡΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ

Ο 59χρονος Γερμανός Κλάους Ντίτερ Μίλερ, είναι από το Αννόβερο και ανέλαβε με στενό συνεργάτη τον Ευβοιώτη Βαλάντη Μπλέτσα.

Η είσοδος των δύο ανδρών στο ΔΣ επικυρώθηκε στη γενική συνέλευση, η οποία ξεκίνησε με φωνές και αντεγκλήσεις για τα “περσινά” (κυρίως έγινε αναφορά στην αποτυχία ανόδου της ομάδας στη Football League μέσω της εγγυητικής-φάντασμα).
Λίγο αργότερα, ο πρώην αντιπρόεδρος Γιώργος Τόλιας ζήτησε την αναβολή της συνέλευσης, αλλά το αίτημα δεν έγινε δεκτό.
Το μοναδικό ψηφοδέλτιο που κατατέθηκε ήταν αυτό του Γερμανού. Σ’ αυτό υπήρχαν πέντε νέα άτομα και τέσσερα από τα “παλιά”. Οι νέοι είναι οι κ.κ. Μίλερ, Μπλέτσας, Σβαρνόπουλος, Πολ Μπασνάιντερ και η Ευτυχία Λουϊζίδου (σύζυγος του κ. Σβαρνόπουλου). Οι παλιοί είναι οι Κακαβάς, Σιγανός, Μήλιος, Καραμάνος.

Ο κ. Μίλερ υποστήριξε -μεταξύ άλλων- ότι στόχος της Χαλκίδας είναι η άνοδος στη Β’ Εθνική. Δεν μίλησε για μπάτζετ και ποσά, αλλά είπε ότι έχει όραμα για τον ΑΟΧ …να τον δει να παίζει στις υψηλότερες κατηγορίες.
“Δεν ήρθα από τη Γερμανία για να είναι ο ΑΟΧ 4ος και 5ος στη Γ’ Εθνική” συμπλήρωσε.
Αυτό που θα κάνει η νέα διοίκηση είναι να συναντηθεί με τους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ και από ‘κει και πέρα θα κινηθεί και για μεταγραφές. Οπως έγινε γνωστό στην φετινή ομάδα θα έρθουν παίκτες (και) από Αφρικανικές χώρες, αλλά θα δοθεί χρόνος συμμετοχής και σε ντόπια παιδιά.
Ο απερχόμενος πρόεδρος Κώστας Αναγνωστάκης είπε ότι η ομάδα είχε 407.000 ευρώ έσοδα και …άλλα τόσα έξοδα (απόλυτα ισοσκελισμένος ο οικονομικός απολογισμός σύμφωνα με τη διοίκηση!). Πάντως, απέφυγε να απαντήσει εάν έχουν εξοφληθεί οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΧ.
Αμέσως μετά έγινε το “σώσε” όταν η κουβέντα έφτασε στην εγγυητική που δεν κατατέθηκε το περσινό καλοκαίρι ώστε να διεκδικήσει η ομάδα την άνοδο στη Β’ Εθνική μέσω μπαράζ. Ο Αναγνωστάκης είπε “δεν υπήρχαν τα χρήματα”.
Αφού για περίπου 5-10 λεπτά επικράτησε πανδαιμόνιο, πήρε το λόγο ο Γιώργος Ψαθάς για να κατευνάσει τα πνεύματα.”Είναι αδιανόητο να τσακώνεστε. Ο ΑΟΧ δεν θα μπορούσε να διαθέσει 300.000 για την εγγυητική. Λεφτά δεν υπάρχουν. Οποιος έταξε, είπε ψέματα. Αλλά μην μηδενίζουμε τα πάντα. Πρέπει να είστε ενωμένοι για να προχωρήσει η ομάδα. Δεν είναι ωραία εικόνα αυτή” επεσήμανε ο δήμαρχος Διρφύων-Μεσσαπίων και πρόεδρος της ΕΠΣΕ.

Από την πλευρά του ο Βαλάντης Μπλέτσας ζήτησε τη στήριξη της πόλης, της δημοτικής αρχής (για το γήπεδο) και των φιλάθλων: “Ηδη τρέχουμε 20 ώρες το 24ωρο για την ομάδα. Μπορεί να διαφωνήσουμε, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε απέναντι και εχθροί. Μόνο αν είμαστε ενωμένοι θα πετύχει η ομάδα”.