Μπάσκετ:Ανανέωσε με Παπαντωνίου ο Οίακας- Έφυγαν Ψάλτου, Φρουσκλιάς, Μπούσι

0
690

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Παπαντωνίου, ανακοίνωση ο Οίακας Ναυπλίου. Απο την άλλη, έχουν αποχωρήσει ήδη οι Ψάλτου, Φρουσκλιάς και Μπούσι.

 

Η ανακοίνωση για τον Παναντωνίου:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να  ανακοινώσουμε ότι ο αρχηγός και  κορυφαίος παίκτης- guard της ομάδας μας Δημήτρης Παπαντωνίου,  παραμένει στην ομάδα μας, για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2018-2019!

Η παραμονή για 3η χρονιά στον Οίακα Ναυπλίου, ενός παίκτη με πλούσιο αθλητικό παρελθόν, είναι τιμή για τον σύλλογο μας.

Η παρουσία του, σφραγίδα ενός χαρακτήρα ακέραιου και ανιδιοτελούς δηλώνει εμπιστοσύνη στο διοικητικό συμβούλιο , πίστη στο όραμα του συλλόγου και πάθος ομαδικότητας προς τους συμπαίκτες του και τον προπονητή του.

Αυτό είναι για εμάς ο Δημήτρης Παπαντωνίου! Ένας μοναδικός ηγέτης εντός και εκτός παρκέ!

Αποχωρήσεις

Απο την άλλη, η διοίκηση της ομάδας του Ναυπλίου προχώρησε στη λύση της συνεργασίας της με τον Σιλβέστερ Μπούσι, τον Μιχάλη Φρουσκλιά και τον Μάρκο Ψάλτου.

Και στους τρείς εύχεται καλή συνέχεια στην πορεία τους. Για τον Φρουσκλιά σημειώνει: Ευχαριστούμε πολύ τον Μιχάλη, για τη συνεργασία μας , υπενθυμίζοντας ότι με την προσωπικότητα και το ήθος του συνέβαλε τα μέγιστα στην άνοδο μας στη Β΄ Εθνική κατηγορία.

Σου ευχόμαστε να είσαι υγιής, καλή συνέχεια στην καριέρα σου και να ξέρεις ότι θα είσαι για πάντα μέλος της οικογένειας του Οίακα. Εις το επανιδείν…”