Α1 Αργολίδας: Η Γ.Σ. θα καθορίσει τους στόχους στην Κορωνίδα Κοιλάδας

0
549

Εντός των ημερών αναμένεται να προκηρυχθεί η Γενική Συνέλευση στην Κορωνίδα Κοιλάδας, για την εκλογή νέας διοίκησης και από κει και μετά να προχωρήσει ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς.

 

Οι εκκρεμότητες είναι αρκετές στην ομάδα, αφου θα πρέπει να υπάρξει αναδιάρθρωση διοικητικού συμβουλίου,  εκτός κι αν εμφανιστεί άλλος ενδιαφερόμενος να αναλάβει.

Ο τωρινός πρόεδρος Δημήτρης Τσιρτσίκος φαίνεται διατεθειμένος να συνεχίσει, αλλά οπωσδήποτε χρειάζονται και νέα άτομα στην διοίκηση για να λειτουργήσει η ομάδα σωστά.

Ανάλογα με την διοίκηση θα οριοθετηθούν και οι στόχοι. Οπως είναι αυτή τη στιγμή τα πράγματα όμως, η σκέψη είναι να μην μπει και πάλι στόχος ο πρωταθλητισμός, γιατί πολλές φορές στο παρελθόν αποδείχθηκε πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να το αντέξει η περιοχή- απο την στιγμή μάλιστα που υπάρχει παραδοσιακά και η Ένωση Ερμιονίδας στην Γ’ Εθνική.

Το θετικό είναι οτι υπάρχει πάντα ενα καλό χρηματικό ποσό ως βάση για να σχεδιαστεί η κάθε χρονιά, ποσό που προέρχεται απο επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται ή έχουν σπίτια στην περιοχή.

Η πρώτη δουλειά της νέας διοίκησης είναι το ζήτημα προπονητή και θα ακολουθήσει η συγκρότηση του ρόστερ. Υπάρχει ενας ικανός αριθμός ντόπιων παικτών ή απο την περιοχή, που μπορεί να συνεχίσει κι απο κει και μετά να δούν τι ενισχύσεις θα υπάρξουν. Για παράδειγμα ο Αλευράς και ο Λούκας ήδη υπέγραψαν αλλού (σε Ενωση Ερμιονίδας και Αριστείωνα Λυγουριού αντίστοιχα), ο Κέλλης λέγεται πως θα επιστρέψει στον Ποσειδώνα Διδύμων.