Δεν κατεβαίνει ο Αίγειρος Λέσβου στην Γ’ Εθνική

0
293

Μέχρι τις 15 Ιουνίου είχε δηλώσει πως θα περιμένει για να αποφασίσει αν θα κατεβάσει τελικά στην Γ’ Εθνική τον Αίγειρο Μυστεγνών ο πρόεδρός του Στρατής Μπότης, αλλά μέχρι και σήμερα ξεκάθαρη απάντηση δεν έχει δώσει.

 

Ο πρόεδρος των πρωταθλητών Λέσβου εξακολουθεί να μην έχει δώσει μέχρι σήμερα στίγμα των προθέσεών του, μοιάζει να έχει «εξαφανιστεί» και το βέβαιο είναι πως προσπαθεί να βρει τρόπο να δώσει την απάντησή του όσο πιο ανώδυνα γίνεται.

Και αυτό καθώς δεν είναι και η καλύτερη δυνατή εξέλιξη για τον ίδιο, μια προσπάθεια που κατέβαλλε τρία χρόνια, δαπανώντας αρκετές χιλιάδες ευρώ, με μοναδικό στόχο την άνοδο στην Γ’ Εθνική, τώρα που την πέτυχε, απλά να μην την συνεχίσει.

Πληροφορίες αναφέρουν πως τελικά ο Αίγειρος δεν πρόκειται να αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική και γι’ αυτό έχουν ενημερωθεί από τον ίδιο τον Στρατή Μπότη οι άμεσοι συνεργάτες του. Το θέμα βέβαια δεν είναι μόνο αν θα αγωνιστεί ή όχι στην Γ’ Εθνική ,αλλά ποια θα είναι η επόμενη μέρα για την ομάδα των Μιστεγνών.

Θα αγωνιστεί στην  Α’ Τοπική; Και αν ναι, με τι παίκτες, αφού οι περισσότεροι θέλουν ήδη να αποχωρήσουν, ενώ υπάρχουν και οικονομικές εκρεμμότητες από πέρυσι που πρέπει να καλυφθούν. Θα μείνει η ομάδα με νέα παιδιά και θα παίξει τον συνδετικό ρόλο με την ακαδημία;

Όλα αυτά θα πρέπει να τα ξεκαθαρίσει ο ίδιος ο Στρατής Μπότης, που αργά ή γρήγορα οφείλει να σταματήσει το «κρυφτό» και να βγει μπροστά εξηγώντας τους λόγους που δεν θα αγωνιστεί τελικά η ομάδα στην Γ’ Εθνική (αν και είναι προφανείς), αλλά και το τι μέλλει γενέσθαι από δω και πέρα.

*Το ρεπορτάζ απο τα “Νεα της Λέσβου”.