Α1 Αργολίδας: Εξελέγη η νέα διοίκηση του Ερμή Κιβερίου

0
736

Αίσιο τέλος είχε η διαδικασία της Γενικής Συνέλευσης στον Ερμή Κιβερίου, αφου προέκυψε η νεα διοίκηση, με πρόεδρο τον Θανάση Νταβέλο.

 

Στην Γ.Σ. ήταν παρόντα περίπου 40 άτομα, μεταξύ των οποίων και ο Γιάννης Λυμπέρης.

Η αλήθεια είναι οτι στην ατμόσφαιρα επικρατούσε μια σχετική αμηχανία, ως προς τους στόχους που έπρεπε να μπουν. Το μέλος της προηγούμενης διοίκησης Θάνος Νταβέλος, παρουσίασε ένα σχεδιασμό και μια οικονομική μελέτη για τη νέα χρονιά και όπως είπε, υπάρχει η δυνατότητα να μείνουν κάποιοι ποδοσφαιριστές από όσους ήταν πέρυσι και να στηριχθεί μια αξιοπρεπή πορεία στην κατηγορία.

Βεβαίως υπήρχε και η άλλη άποψη-όπως εκφράσθηκε προ ημερών, άλλωστε, με την ανοικτή επιστολή την οποία υπέγραφαν οι Δημ.Καρκούλης και Στέλιος Μαρινάκος- που ήθελε την ομάδα να στηριχθεί πλέον στα δικά της παιδιά και εν ανάγκη να εξεταστεί η πιθανότητα και η συμμετοχή στην Α2.

Τελικά και μετά από αρκετή συζήτηση, υιοθετήθηκε μια μέση λύση. Δηλαδή να αξιοποιηθούν μεν όλα τα παιδιά από το χωριό και στην συνέχεια από την ευρύτερη περιοχή, με στόχο να υπάρχει μια ανταγωνιστική ομάδα στην Α1.

Μετά την ολοκλήρωση της Γ.Σ., τα μέλη της διοίκησης αποσύρθηκαν για να συγκροτηθούν σε Σώμα, όπου ο εκπρόσωπος της μιας άποψης (ο Θ.Νταβέλος) είναι πρόεδρος και ο εκπρόσωπος της άλλης (ο Σ.Μαρινάκος) είναι αντιπρόεδρος.

Μένει τις επόμενες ημέρες να δούμε ποιες κινήσεις θα γίνουν προς την κατεύθυνση πρόσληψης προπονητή και των παικτών που θα φορέσουν την φανέλα της ομάδας την νέα περίοδο.

Η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου, μετά την Γ.Σ. αναφέρει:

Τα Σάββατο  16 Ιουνίου 2018 πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Α.Ο. ΕΡΜΗ ΚΙΒΕΡΙΟΥ, η οποία κατόπιν διεξοδικής συζήτησης, κατέληξε ομόφωνα στην ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Κατόπιν το Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα, όπως ακολούθως:

Πρόεδρος: Θάνος Νταβέλος

Αντιπρόεδρος Α’- υπεύθυνος τμήματος μπάσκετ: Δημήτρης Καρκούλης

Αντιπρόεδρος Β’: Στέλιος Μαρινάκος

Γραμματέας: Κώστας Τσαζής

Ταμίας: Χρήστος Τσιούλος

Μέλος – γενικός αρχηγός ποδοσφαίρου: Μιχάλης Γκαύρος

Μέλος – υπεύθυνη αθλητισμού γυναικών: Παναγιώτα Καρκαλάτου

Μέλος – έφορος υλικού: Θοδωρής Καρκαλάτος

Μέλος- υπεύθυνος φιλάθλων: Τάκης Κωστάκης

Αναπληρωματικά Μέλη: Τάσος Γεωργόπουλος, Παναγιώτης Χασάπης,  Γιώργος Καρκαλάτος, Γιάννης Μπούζιος, Άγγελος Γαλάνης,  Γιάννης Καρκαλάτος (υπεύθυνος καλοκαιρινού τουρνουά)

Πρώτες προτεραιότητες για το νέο ΔΣ θα είναι η δημιουργία μιας ποιοτικής και ανταγωνιστικής ομάδας, μέσω της αξιοποίησης στο μέγιστο δυνατό βαθμό, του ανθρώπινου δυναμικού του χωριού και της ευρύτερης περιοχής, καθώς και η προσπάθεια για την προσέλκυση όσο των δυνατό περισσότερων ατόμων προς τον αθλητισμό.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα ήθελε να ευχαριστήσει την απελθούσα Διοίκηση για τη προσφορά της προς την ομάδα και να υποσχεθεί στα μέλη και στους φίλους της ομάδας ότι θα εργαστεί με όλες τις δυνάμεις για το καλό και την πρόοδο του σωματείου”.