Α1 Αργολίδας: Απονομή στον Ο.Φ.Ηλιοκάστρου, αλλά και προβληματισμός…

0
623

Απονομή κυπέλου για την άνοδο στην Α1 Αργολίδας, στον Ο.Φ. Ηλιοκάστρου είχαμε προ ημερών, απο τον πρόεδρο της ΕΠΣΑ Βασίλη Σιδέρη και τους συνεργάτες του.

 

Παρά την ζέστη και τις απουσίες κάποιων παικτών λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, το κλίμα ήταν ευχάριστο και συγχρόνως συγκινητικό, καθώς οι Σωτήρης Μπουγιούρας και Παύλος Σαράντος που είχαν τραυματιστεί σε παιχνίδι πρωταθλήματος ξαναπάτησαν το πόδι τους στο γήπεδο, κάνοντας την έναρξη του παιχνιδιού.

Ήταν ενα φιλικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο Κρανιδίου, που βραβεύθηκε και αυτός με τη σειρά του για την άνοδό του στην Α2 κατηγορία.

Μέσα απο αυτή τη γιορτή- παρά το εορταστικό κλίμα που επικρατούσε στο γήπεδο, ήταν εμφανής ο προβληματισμός του προπονητή Στρατή Δεστέ για την πορεία της ομάδας στην Α1 κατηγορία και κατά πόσο μπορεί αυτή να ανταπεξέλθει. Συγχρόνως κάνει ο ίδιος αγώνα δρόμου να παρακολουθήσει τη σχολή προπονητών στην Καστοριά (!) για να αποκτήσει το δίπλωμα uefa c μιας και η μέχρι τώρα, επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του επέτρεψαν να παρακολουθήσει τη σχολη του Ναυπλίου.

Αν και πάλι δεν ειναι εφικτή η παραπάνω λύση, υπάρχει και η άλλη επιλογή, στο προσωπο του Βασίλη Ζαμπεθάνη σαν δεύτερος προπονητής -που και αυτός με τη σειρά του εχει προσφέρει τα μέγιστα.

*Η διοίκηση του ΟΦ Ηλιοκάστρου ευχαριστεί τον πρόεδρο της ΕΠΣ Αργολίδας και τους συνεργάτες του για την παρουσία τους. Συγχαρητήρια και στον Ατρόμητο Κρανιδίου.