Ποσειδώνας Πόρου: Ανασυγκροτείται με στόχο την επιστροφή στην Α1 Αργολίδας

0
649

Σε ανακοίνωση-ενημέρωση προχώρησε το νεο Δ.Σ. του Ποσειδώνα Πόρου για τους στόχους της νέας περιόδου, που είναι μια υγιής λειτουργία κι απο κει και πέρα η επιστροφή στην Α1 Αργολίδας. Κάτι που θα γίνει με την διατήρηση του έμψυχου δυναμικού, προσθήκες νέων παικτών και πρόσληψη διπλωματούχου προπονητή.

 

Τα νέα μέλη της διοίκησης είναι αξιόλογες προσωπικότητες του επιχειρείν στο νησιού,όπως ο  Δημήτρης Αναγνωστόπουλος, Μάρκος Γαβαλάς, Ιάκωβος Παπαδόπουλος και Δαμιανός Στρατηγός.

Το δελτίο τύπου του Α.Ο.ΠΟΣΕΙΔΩΝ αναφέρει:

Με σκοπό την πλήρη και διαφανή ενημέρωση των μελών μας και του  φίλαθλου κοινού, ανακοινώνουμε το νέο Διοικητικό Συμβούλιοτου Α.Ο. Ποσειδώνα Πόρου, μετά την επιστολή παραίτησης από 31/01/2018 του Προέδρου Δ.Σ. κ. Γκιών Κωνσταντίνου, καθώς και την μετέπειτα παραίτηση των υπολοίπων μελών του Δ.Σ.

Σύμφωνα με το καταστατικό, το νέο Δ.Σ. απαρτίζεται από 5 τακτικά και 1 αναπληρωματικό μέλος, τα οποία είναι:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κεφαλληνός Νικόλαος,

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Αναγνωστόπουλος Δημήτριος

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Γαβαλάς Μάρκος,

ΤΑΜΙΑΣ Τρασάνης Ιωάννης,

ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ Παπαδόπουλος Ιάκωβος

ΑΝΑΠΛ. ΜΕΛΟΣ Στρατηγός Δαμιανός

Το νέο Δ.Σ. αφού συστήθηκε σε σώμα, συνήλθε σε απαρτία και αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:

Η νέα διοίκηση στοχεύει στην δημιουργία ενός υγιούς πλαισίου λειτουργίας του σωματείου, που θα προσελκύσει νέους φίλους αλλά και αρωγούς στην προσπάθεια που καταβάλλουμε. Σημαντική βοήθεια στην προσπάθεια μας έχουμε ήδη λάβει από τους κ. Δεβεζόγλου Θεόδωρο και κ. Ρούση Ευάγγελο.

Το σωματείο μας θα συμμετέχει την νέα αγωνιστική περίοδο στην Α2 κατηγορία Αργολίδας, και στόχος μας είναι η άνοδος στην Α1 κατηγορία Αργολίδας.

Για την υλοποίηση του στόχου μας, κύριο μέλημα μας είναι η διατήρηση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας μας, καθώς και η ενίσχυση του με νέους ποδοσφαιριστές.

Για την όσο το δυνατόν καλύτερη και συντομότερη προετοιμασία μας, έχουμε ήδη έρθει σε προφορική συμφωνία με προπονητή κατόχου προβλεπόμενης πιστοποίησης, ο οποίος θα ανακοινωθεί επίσημα εντός των προσεχών ημερών, με νέο δελτίο Τύπου.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημοσίως το απερχόμενο Δ.Σ. για την προσφορά του προς το Σωματείο.

Ο Πρόεδρος         ο Γραμματέας

Κεφαλληνός Νικόλαος        Γαβαλάς Μάρκος