Πολύ κοντά στον Ατρόμητο Παναριτίου ο Νίκος Μητροσύλης

0
631

 

Σε αναζήτηση προπονητή είναι το τελευταίο διάστημα ο Ατρόμητος Παναριτίου, μετά και την απόφαση του Νούλη Καχριμάνη να μην ασχοληθεί φέτος με το ποδόσφαιρο, για καθαρά επαγγελματικούς λόγους.

 

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο Νίκος Μητροσύλης θα είναι ο προπονητής της ομάδας του Παναριτίου. Αυτό συνάγεται κι απο το ότι χθές το βράδυ ο πρώην-πλέον- προπονητής του Ποσειδώνα Διδύμων, είχε επικοινωνία με τον πρόεδρο του Ποσειδώνα , τον οποίο ενημέρωσε πως δεν μπορεί για τρίτη χρονιά να ακολουθεί σχεδόν καθημερινά το δρομολόγιο Ναύπλιο-Δίδυμα και ότι συζητάει με άλλη ομάδα, πολύ κοντά στον τόπο καταγωγής του.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, πολύ σύντομα, ίσως και σήμερα ή αύριο, θα προχωρήσει και θα ανακοινωθεί η συνεργασία του Ατρομήτου με τον Νίκο Μητροσύλη. Οι δυο πλευρές έχουν συνεργαστεί αρκετά χρόνια στο παρελθόν και γνωρίζονται πολύ καλά.

Από κει και πέρα, θα δούμε και ποιές είναι οι σκέψεις της διοίκησης για την νέα χρονιά, αν δηλαδή θα κινηθεί όπως και πέρυσι, με όσο το δυνατόν πιο χαμηλό προϋπολογισμό και προωθώντας μικρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές.