Α1 Αργολίδας: Το Σάββατο η Γ.Σ. του Κιβερίου για ανάδειξη διοίκησης

0
268

Η Γενική Συνέλευση του Ερμή Κιβερίου θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο 16 Ιουνίου,  στο Πνευματικό Κέντρο “Ιερεύς Γεώργιος Νταβέλος”.

 

Τα θέματα της Γ.Σ. είναι:

1. Ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

2. Προγραμματισμός νέας χρονιάς.

Η φετινή χρονιά είναι κομβική για τον Ερμή Κιβερίου, μετά τον υποβιβασμό του απο την Γ’ Εθνική και την αποχώρηση της οικογένειας Λυμπέρη που τον στήριζε οικονομικά τα τελευταία χρόνια. Βέβαια, ο ίδιος ο πρόεδρος του Παναργειακού -πλέον- Αντώνης Λυμπέρης, έχει δηλώσει ότι δεν θα αφήσει την ομάδα, θα βρεθούν άτομα να την “τρέξουν” και ο ίδιος θα την στηρίξει. Λογικά αυτός που θα έχει την κύρια ευθύνη θα είναι ο Θανάσης Νταβέλος κι από κει και πέρα μένει να βρεθούν τα άτομα που θα καλύψουν τομείς της καθημερινότητας. Κάτι, που πάντως, δεν είναι εύκολο.

Στόχος θα είναι μια αξιοπρεπή πορεία στην Α1 κι όπως έχει δηλώσει ο Α.Λυμπέρης, θα υπάρξει συνεργασία με τον Παναργειακό τόσο σε επίπεδο έτοιμων παικτών, όσο και σε επίπεδο ακαδημιών. Όμως, κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο αυτή τη στιγμή, αφού και η οργάνωση του Παναργειακού είναι στην αρχή ακόμη. Οπότε λογικά θα καθυστερήσει και ο προγραμματισμός του Ερμή.

Ο Ερμής θα στηριχθεί κυρίως σε ντόπιους παίκτες κι από κει και πέρα θα υπάρξουν προσθήκες, ώστε να έχει την δυναμικότητα για μια καλή πορεία.

Η πρόσκληση του Ερμή, αναφέρει:

Η Γενική Συνέλευση του Ερμή Κιβερίου θα συνέλθει το Σάββατο 16 Ιουνίου 2018, ώρα 6 μμ, στο πνευματικό κέντρο “Ιερεύς Γεώργιος Νταβέλος” με θέματα:

1. ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

2. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Καλούνται όλα τα μέλη και οι φίλοι της ομάδας να παρευρεθούν”.