Δεν συνεχίζει στην Ένωση Ερμιονίδας ο Γ.Κιοσσές

0
562

Μετά από έξι χρόνια παρουσίας στην Ένωση Ερμιονίδας, ο Γιώργος Κιοσσές αποτελεί παρελθόν.

 

Ο 33χρονος μέσος μετακόμισε στην ομάδα της Ερμιονίδας τον Ιούνιο του 2012, προερχόμενος από τον Α.Ο. Πόρου. Με την Ερμιονίδα πανηγύρισε δύο πρωταθλήματα , ένα το 2012-2013 όταν η ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα της Δ΄Εθνικής και την επόμενη χρονιά κατέκτησε το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής .

Επίσης την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο σαν αρχηγός της ομάδας κατέκτησε το κύπελλο Αργολίδας.

Είναι ο πρώτος σε συμμετοχές στην ιστορία της Ένωσης Ερμιονίδας έχοντας αγωνιστεί σε 116 αγώνες . Αναλυτικά:  σε 19 αγώνες Δ΄Εθνικής , 21 αγώνες στην Football League και 76 αγώνες στην Γ΄Εθνική. Με την “κυανοκίτρινη¨ομάδα πέτυχε πέντε γκολ , ένα στο πρωτάθλημα της Δ΄Εθνικής και τέσσερα στην Γ΄Εθνική.

Το Δελτίο Τύπου της ομάδας αναφέρει:

«Η Ένωση Ερμιονίδας ανακοινώνει ότι δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία της ομάδας με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Κιοσσέ.

Ο Γιώργος Κιοσσές εντάχθηκε στην ομάδα μας το 2012 και αγωνίστηκε σε 116 αγώνες. Επέδειξε όλα αυτά  τα χρόνια  αφοσίωση, ζήλο και επαγγελματισμό.

Η Ένωση Ερμιονίδας τον ευχαριστεί για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.»

Να θυμίσουμε εδω, πως ήδη η διοίκηση της Ένωσης έχει ανακοινώσει

-την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Μπιμπισίδη για ένα ακόμα χρόνο, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε σε 19 αγώνες και πέτυχε ένα γκολ.

-την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 25χρονο Ερμιονίτη αμυντικό, Μιχάλη Βιρβίλη .

-την επέκταση της συνεργασίας της με Αργύρη Τζιέρη και Γιώργο Τριμπόνια.
Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο ο Αργύρης Τζιέρης αγωνίστηκε σε 19 αγώνες πρωταθλήματος πετυχαίνοντας δύο γκολ και ο Γιώργος Τριμπόνιας σε 20 αγώνες πρωταθλήματος πέτυχε τρία γκολ.