Από τους Στ.Κρεμαστιώτη και Γ.Διαμαντή “τρέχει” ο Παναργειακός

0
1242

Αμέσως μετά την Γ.Σ. και την ανάληψη της προεδρίας από τον Αντώνη Λυμπέρη, άρχισε ο σχεδιασμός της ομάδας του Παναργειακού για την προσεχή περίοδο.

Πρώτη κίνηση ήταν η τοποθέτηση του Γιώργου Διαμαντή στην θέση του γενικού διευθυντή και του Σταύρου Κρεμαστιώτη στη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Να θυμίσουμε , βεβαίως, ότι ο πρώτος ήταν προπονητής στον Ερμή Κιβερίου τα δυο προηγούμενα χρόνια και είναι της απολύτου εμπιστοσύνης της οικογένειας Λυμπέρη. Από την άλλη ο Σταύρος Κρεμαστιώτης έχει θητεύσει και στο παρελθόν στην θέση αυτή –πέρυσι ήταν στο Κερατσίνι- και γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στην κατηγορία.

Οι δυο αυτοί άνθρωποι θα ασχοληθούν με την “καθημερινότητα” της ομάδας, θα κάνουν τις εισηγήσεις τους και θα ενημερώνουν την διοίκηση, από την οποία θα παίρνουν το τελικό “οκ” για να προχωρήσει οποιοδήποτε θέμα.

Η κίνηση αυτή της διοίκησης, δείχνει πόσο βάρος δίνει στην οργάνωση της ομάδας από την πρώτη ημέρα.

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, ο Γιώργος Αντωνόπουλος (με τρία χρόνια θητείας στον πάγκο του Παναρκαδικού) είναι ο νέος προπονητής , ενώ υπάρχουν επαφές ήδη με παίκτες. Η αρχή έγινε με παίκτες που υπήρχαν την περίοδο που πέρασε σε Ερμή Κιβερίου και Παναργειακό και κυρίως τους ντόπιους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες τουλάχιστον 3 από τον Ερμή και 2 ή 3 από τον Παναργειακό έχουν συμφωνήσει.

Η πρόθεση είναι μέχρι αύριο να έχει υπάρξει συμφωνία με τουλάχιστον 10 ποδοσφαιριστές και έως τέλος του μήνα να έχει προχωρήσει στο μεγαλύτερό του μέρος το “σχέδιο” για την νέα χρονιά. Η πρόσληψη του Γ.Αντωνόπουλου λογικά θα φέρει και κάποιους παίκτες από τον Αστέρα Τρίπολης, που είναι στο μεταίχμιο του να προωθηθούν στην πρώτη ομάδα και χρειάζεται να τεσταριστούν αγωνιζόμενοι σε εθνική κατηγορία.

Μάλιστα, τέλος Ιουνίου, σε ειδική εκδήλωση στην αίθουσα “Μέγας Αλέξανδρος”, θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του στελέχωσης της ομάδας (διοικητική, προπονητής- γυμναστής, ποδοσφαιριστές, χορηγοί, φανέλα).

Αύριο Δευτέρα στις 6μμ., η διοίκηση θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου σε αίθουσα του ΔΑΚ Άργους, όπου θα παρουσιάσει το νεο διοικητικό συμβούλιο, τον προπονητή με τους συνεργάτες του. Επίσης θα ενημερώσει για τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς.